1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Gedik Yatırım, Voleybol Milli Takımları ana sponsoru oldu

Gedik Yatırım, Voleybol Milli Takımları ana sponsoru oldu

Gedik Yatırım, Voleybol Milli Takımları ana sponsoru oldu. İmzalanan anlaşma ile Gedik Yatırım, üç yıl boyunca Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımları ve Türkiye Erkek Milli Voleybol Takımları’nın ana sponsorluğunu üstlenecek.

Gedik Yatırım, Voleybol Milli Takımları ana sponsoru oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Gedik Yatırım arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. üç yılı kapsayan sponsorluk anlaşması kapsamında Gedik Yatırım, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımları ve Türkiye Erkek Milli Voleybol Takımları’nın ana sponsorları arasında yer aldı. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda düzenlenen basın toplantısına Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Topaç, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, milli takım sporcuları Ceren Kestirengöz Kapucu ve Beytullah Hatipoğlu katıldı.

Sponsorluğun detayları hakkında bilgi veren Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Onur Topaç, “Türkiye Voleybol Federasyonu ile yaptığımız bu önemli anlaşma, ülkemiz sporuna ve sporcusuna olan büyük sevgimizin ve geleceğine olan güvenimizin bir sonucu” dedi.

Topaç, şöyle konuştu: “1991 yılından bu yana ülkemizde sermaye piyasalarının gelişimi için çalışan Gedik Yatırım olarak, bugün 30 şehirde 45 şube ve 450’nin üzerinde çalışanıyla faaliyet göstermekteyiz. Sermaye piyasalarının her alanında lider olma vizyonuna emin adımlarla ilerleyen ve geleceğe güvenle bakan lider yatırım kuruluşuyuz. Bugün, “lider” olma vizyonumuza katkı sağlayacağını düşündüğümüz, şirketimizin kuruluş temelleri ile bağdaşan çok önemli bir adım daha atıyoruz.

80 milyonun üzerinde nüfusu ile spor alanında ciddi potansiyel barındıran ülkemizin, daha fazla sporcu yetiştirmesine, belki de daha önemlisi sporu seven bir nesil yetiştirmesine katkı sağlamayı amaçlamaktayız. Sporun önemli bir destekçisi olarak, Kadın ve Erkek Voleybol milli takımlarımızın çok büyük başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum”.

Önceki ve Sonraki Haberler