1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Generali Sigorta’dan modüler konut sigortası

Generali Sigorta’dan modüler konut sigortası

Generali Sigorta, modüler yapıya sahip, bütçeye göre oluşturulabilme imkanı sunan Süper Evim Konut Sigortası’nı müşterilerine sundu.

Generali Sigorta’dan modüler konut sigortası

Generali Sigorta, esnek teminat paketleri ile her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilebilen Süper Evim Konut Sigortası’nı müşterilerine sunuyor.

Temel Koruma Paketi, Doğal Afetler ve Terör Paketi, Kişisel ve Kıymetli Eşyalar Paketi, Sorumluluk ve Kişisel Koruma Paketi gibi birçok farklı teminat paketlerinin eklenebildiği Süper Evim Konut Sigortası, modüler yapısı sayesinde, her bütçeye özel konut poliçesi oluşturabilme imkanı sunuyor. İhtiyaç dahilinde olmayan teminatlar için ekstra prim ödeme zorunluluğunu ortadan kaldıran sigorta, geniş asistans hizmetlerine dair opsiyonlar da içeriyor.

Süper Evim Konut Sigortası, Gold ve Ekonomik paket alternatiflerine sahip. Konut poliçesi yaptırmak isteyenler, ev bakımı, aile sağlık ve evcil hayvanlar için 3 farklı ekstra asistans paketinden seçim yapabiliyor veya hepsini teminatlarına ekleyebiliyor. Ürün, doğal afetlere karşı da güvence sağlıyor. Deprem başta olmak üzere dolu, sel veya su baskını, fırtına, yer kayması, kar ağırlığı gibi afetlere karşı teminatlar içeren Süper Evim Konut Sigortası, aynı kapsamda grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri ve terör için de koruma sunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler