1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Generali Sigorta'dan üç farklı kasko ürünü

Generali Sigorta'dan üç farklı kasko ürünü

Generali Sigorta, modülerlik opsiyonu ile müşterilerine, her bütçeye özel kasko poliçesi oluşturabilme imkânı sağlıyor.

Generali Sigorta'dan üç farklı kasko ürünü

Generali Sigorta, üç farklı kasko ürünü ile artan araç maliyetlerinin karşısında müşterilerinin ihtiyaçlarına alternatif çözümler sunuyor. Generali Sigorta; modülerlik opsiyonu ile araç sahiplerini buluşturduğu “Benim Kaskom”, ekonomik dar kasko sigortası “Benim Uygun Kaskom” ve yeni pert kasko ürünü “Aracım Güvende Kaskom” ile müşterilerine, her bütçeye özel kasko poliçesi oluşturabilme imkânı sağlıyor.

“Optimum Paket” ile tüm ana riskler tek bir pakette

Benim Kaskom ürününü yenileyerek müşteriler için daha basit ve kullanışlı bir modüler kasko ürünü hazırlayan Generali Sigorta, yenilenmiş temel modül Optimum Paket ile tüm ana riskleri tek bir pakette sunuyor. Generali Sigorta’nın geniş kapsamlı kasko ürünü olan Benim Kaskom, aracını optimum seviyede korumak isteyen müşterilerine araçlarını en sık rastlanılan risklere karşı tek bir paket ile koruyabilme imkânı sağlıyor. Aracına ek koruma sağlamak isteyen müşteriler ise Aksesuar Paketi, Kişisel Koruma Paketi ve Ekstra Asistans Paketleri gibi isteğe bağlı modüllerden yararlanarak sigorta kapsamını genişletme fırsatı yakalıyor.

Düşük maliyetli seçenek

Araç sahiplerini ana risklerden koruyan ve bunun yanısıra çeşitli asistans hizmetleri de sunan Generali Sigorta’nın Benim Uygun Kaskom ürünü; çarpma, çarpışma, devrilme ve yuvarlanma, sel ve su baskını, üçüncü kişilerin kötü niyet veya muziplikle yaptıkları hareketlerin yanı sıra ihtiyari mali mesuliyeti teminatı sağlıyor. Ekonomik olarak oldukça uygun fiyatlarla müşterilerin karşısına çıkan Benim Uygun Kaskom ürününün asistans hizmetleri; Mini Yol Yardım Hizmeti, cam asistans ve 5 günlük mini ikame araç hizmeti müşteri deneyimini artırıyor.

Pert riskine karşı koruyor

Daha ekonomik bütçelere uygun olan ve sadece pert riskine karşı güvence sağlayan Aracım Güvende Kaskom; sigortalıyı çarpma, çarpışma, devrilme ve yuvarlanma, aracın yanması, hırsızlık, doğal afetler ve terör sebebiyle oluşabilecek pert riskine karşı koruyor ve aracın değerini güvence altına alıyor. Ayrıca Aracım Güvende Kaskom ürünü ile Generali Sigorta; çekici hizmeti, kurtarma hizmeti, yol kenarında onarım, lastik patlaması, benzin bitmesi gibi risklere karşı ek avantajları içeren Generali Yol Yardım Hizmeti’ni de araç sahiplerine sunuyor.

Tüketiciler, farklı bütçelere uygun şekilde esnek poliçeler oluşturma imkanı veren Generali Sigorta kasko ürünlerine acente kanalı, çağrı merkezi ve web sitesi gibi farklı kanallardan ulaşabiliyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler