1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Groupama, #AşkİçinRiskAl kampanyasıyla Altın Sardis ödülü kazandı

Groupama, #AşkİçinRiskAl kampanyasıyla Altın Sardis ödülü kazandı

Groupama Sigorta, 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası#AşkİçinRiskAl ile Sardis Ödülleri’nde Entegre İletişim kategorisinde ödüle layık görüldü

Groupama, #AşkİçinRiskAl kampanyasıyla Altın Sardis ödülü kazandı

MediaCat dergisinin bankalar, sigorta şirketleri, finansal teknoloji şirketleri ve diğer finansal kuruluşların yenilikçi projeleri ve pazarlama başarılarını ödüllendirmek üzere bu yıl ilk kez düzenlediği Sardis Ödülleri’nde Groupama Sigorta, #AşkİçinRiskAl kampanyasıyla ödül kazandı. Sardis Ödülleri’nde 9 ana bölüm altındaki 40 kategoride toplam 34 proje ödüllendirildi.

#AşkİçinRiskAl kampanyasıyla Entegre İletişim kategorisinde Altın Sardis ödülüne layık görülen Groupama Sigorta, Sevgililer Günü’nde aşk için risk almaya davet ederken “hayattaki diğer riskler için her zaman yanınızdayız” mesajını verdi.

#AşkİçinRiskAl etiketiyle sosyal medyada düzenlenen kampanya üç animasyon filmiyle insanlara ulaşırken, Groupama’nın kampanya kapsamında twitter’da düzenlediği yarışmadaki en güzel aşk tweet’i 14 Şubat’ta billboardlarda yer aldı.

Animasyon filmler tercih edildi

Kampanya kapsamında hazırlanan ilk film “Şarmaşık”, hayatın yoğun akışı içinde heyecanı kalmamış bir evliliğe odaklanıyor. İkinci film “Hafıza” küskün sevgilileri birbirleriyle iletişim kurmak için cesaretlendiriyor. Üçüncü film “Kelebek” ise birbirinden hoşlanan iki kişinin içlerindeki “tırtıl”ın kelebeğe dönüşmesine izin vermesini konu edinerek “Aşk için risk al” diyor.

Sigorta yaşama değer katıyor

Bir sigorta şirketi olarak Groupama’nın günlük hayatın içindeki anlara odaklanan iletişimine önem verdiklerini vurgulayan Groupama Sigorta Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Çağrı Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Frederique Guegan Tayar; “Herkese sigortanın yaşama kattığı konfor ve değeri hissettirmek istiyoruz” dedi.

Kampanyanın mesajlarının toplum tarafından doğru anlaşılmasının değerine değinen Tayar “Kampanyamız kapsamında binlerce kişi sevgisini ifade eden tweet’ler attı. Filmlerimiz toplamda on milyondan fazla izlendi. Groupama olarak herkesi aşk için risk almaya davet ederken, diğer riskler için biz varız mesajını başarılı biçimde verdiğimize inanıyorum. Ödüle layık görülmemiz de bu başarıyı ifade ediyor. Tüm ekip arkadaşlarımıza bu ödül için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler