1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Groupama’dan acentelerine Diyarbakır ve Mardin seyahati hediyesi

Groupama’dan acentelerine Diyarbakır ve Mardin seyahati hediyesi

Groupama Sigorta, düzenlediği kampanya kapsamında başarılı olan acentelerine Diyarbakır ve Mardin seyahati hediye etti.

Groupama’dan acentelerine Diyarbakır ve Mardin seyahati hediyesi

Groupama Sigorta, 2022 yılında düzenlediği kampanyada başarı gösteren 19 acentesine Diyarbakır ve Mardin seyahati hediye etti. Groupama Sigorta ve Groupama Hayat Genel Müdürü Philippe-Henri Burlisson ve satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ’un da katılımıyla 23 -25 Eylül arasında gerçekleşen seyahatte acenteler üç gün boyunca Diyarbakır ve Mardin’in tarihi atmosferini ve kültürünü deneyimlediler.

Geçtiğimiz yıl acentelerine Küba seyahati, sene başında Meksika gezisi ve yakın zamanda da Çanakkale ve Kaz Dağları seyahati hediye eden Groupama Sigorta bu sefer rotasını yeniden Anadolu Medeniyetleri kültür turları kapsamında ülkemizin tarihi merkezlerine çevirdi. İlk gün Diyarbakır şehir turunun ardından Diyarbakır’ın tarihi yerlerini gezen acenteler UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesinde yer alan Zerzevan Kalesi ve Mithraeum Tapınağını da gezme imkânı buldu. İkinci gün Mezopotamya Ovası manzarasıyla herkesi büyüleyen Mardin’i gezen acenteler burada Kırklar Kilisesi (Mor Behnam), Mardin Müzesi ve Bab-ı Sor Çeşmesi gibi birçok tarihi yeri ziyaret etti. Son gün ise Midyat’ı gezen 19 acente Midyat sokakları ve yöreye özgü gümüş telkâri işlemeciliğinin inceliklerinin sergilendiği gümüşçüler çarşısını gördükten sonra Hasankeyf’i de ziyaret ettiler.

Groupama Sigorta Satış Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ, “Groupama olarak acentelerimizin memnuniyeti ve motivasyonu bizler için çok önemli. En değerli paydaşımız olan acentelerimizle ilişki ve etkileşimimizin artması hem insani bağlarımıza hem de iş süreçlerimize olumlu yansıyor. Groupama Sigorta olarak her yıl düzenlediğimiz satış kampanyaları sonucunda başarılı olan acentelerimizle #birliktekeşfediyoruz temalı yurt içi ve yurt dışı seyahatler düzenlemeye ve acentelerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Acentelerimizle birlikte Diyarbakır ve Mardin’in eşsiz güzellikleriyle unutulmayacak bir üç gün geçirdik. Her yıl acentelerimiz için özel düzenlediğimiz kampanyalar kapsamında yurt içi ve yurt dışında farklı gezi programları düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler