1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Groupama’dan yeni iletişim kampanyası

Groupama’dan yeni iletişim kampanyası

Groupama Sigorta, sigortacılığı günlük yaşamın vazgeçilmez bir ihtiyacı olarak konumladığı iletişim çalışmalarına yeni kampanyası #YaşamakRiskAlmaktır ile devam ediyor

Groupama’dan yeni iletişim kampanyası

Hayatın tadını çıkarmak için risk almak gerektiğini hayatın içinden küçük detaylarla anlatan kampanyada, Groupama Sigorta’nın konut, sağlık, kasko branşlarındaki ürünleri yaz aylarında artan ihtiyaç paralelinde ele alınıyor. Tüketiciler özgürlük ve mutluluk için risk alırken Groupama Sigorta’nın da her an yanlarında olduğu mesajını taşıyan üç animasyon filmi içeren kampanya, özellikle sosyal medyadaki genç tüketicileri hedefliyor.

İlk film “İstediğin yere gitmen için Groupama Kasko Sigortası”, ikinci film “Özgürce yaşaman için Groupama Sağlık Sigortası” ve üçüncü film “Her anın tadını çıkarman için Groupama Konut Sigortası” olarak şekillenirken, kampanya #YaşamakRiskAlmaktırhashtag’iyle yaygınlaşıyor. Kampanya kapsamında bir de yarışma yer alıyor. Yarışmayı kazanan iki kişi Likya Yolu’nu seyahat blogger’ı Emre Durmuş ile yürüme şansı elde edecek.

Groupama Sigorta’nın tüketicilerle sıcak diyaloğunu iletişim kampanyalarına da taşıma kararlarının ardından #KafanaTakmaSigortanGroupama, #AşkiçinRiskAl gibi çok ilgi gören çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlatan Groupama Sigorta Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Çağrı Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Frederique Guegan Tayar “Hayatın içindeki ayrıntılara odaklanan yaklaşımımızı yeni kampanyamızda da koruyoruz. Son olarak Sevgililer Günü dolayısıyla #AşkİçinRiskAl diyerek özellikle genç tüketicilerin ilgi ve beğenisini kazandık. Sigortanın risklere karşı endişeleri gideren bir hizmet olduğunu anlatıyoruz. Risklerin hayatın bir parçası olduğundan hareketle bu risklerde onların yanında olduğumuz mesajını veriyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler