1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. HDI Sigorta "HADİ" ile müşterilerine teknolojik çözümler sunacak

HDI Sigorta "HADİ" ile müşterilerine teknolojik çözümler sunacak

HDI Sigorta yeni platformu HADİ ile müşterilerine teknolojik çözümler sunacak

HDI Sigorta "HADİ" ile müşterilerine teknolojik çözümler sunacak

HDI Sigorta, yapay zekaya sahip yeni teknolojik platformu ile müşterilerine hızlı çözümler sunmayı hedefliyor. HDI Sigorta’nın 2017 yılında Türkiye’de ve dünyada online sigortacılık alanında bir ilk olarak Facebook’ta hizmete sunduğu servisi HDIBOT’un ardından yapay zekâ ile desteklenen daha gelişmiş bir platformu olan HADİ’yi kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

HADİ ile sigorta ürünleri teklifi alabilme, hasar durum kontrol edebilme, çağrı merkezi ile iletişime geçebilme, en yakın HDI acentesini bulabilme, kaza durumunda yapılması gerekenler ve Hızlı Destek İstasyonları ile ilgili bilgi alma gibi birçok opsiyona sahip olacak platformda kullanıcılar işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecek. Ayrıca platform, işitme engelli müşterilerin iletişim engellerini ortadan kaldırmak için alternatif kullanım imkânı da sunacak.

Müşteriler, oluşturulan platforma web, sohbet ve Facebook Messenger uygulamalarından erişebilecek.

Sigorta sektörünün geçmiş 10 yılda gerçekleştirdiği değişim ve dönüşüm göz önüne alındığında, gelecek 5 yılın çok hızlı geçeceğini belirten HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Özellikle satış öncesi ve sonrasında teknolojinin kullanımını ele aldığınızda inanılmaz bir değişim var. Sigorta sektörünün bu alanda çok hızlı hareket edeceğini düşünüyorum. Bunu yapabilmek için ihtiyacımız olan teknolojiye sahip olduğumuza, sadece süreçlerin yeniden tasarlanması gerekliliğine inanıyorum” diye konuştu.

HDI Sigorta’nın teknolojik ve dijital yatırımlarından da bahseden Hancıoğlu şunları söyledi: “Başta acentelerimiz olmak üzere tüm satış kanallarımızın müşterilerimize daha hızlı ve verimli hizmet verecekleri altyapıları sunma adına yatırımlar ve projeler üzerinde çalışıyoruz. Aynı zamanda müşterilerimizin de platforma bağımsız erişerek işlemlerini tamamlayabilecekleri sistemler üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler