1. HABERLER

  2. İŞ DÜNYASI

  3. Hilton Türkiye’de 100 otele ulaştı

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaştı

Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşma imzaladı. Bu anlaşmayla birlikte Türkiye’ye giriş yapan Canopy markası, ülkede faaliyet gösteren sekizinci Hilton markası olaca

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaştı

Hilton, Türkiye'de faaliyet gösteren ve geliştirme aşamasında olan 100’üncü oteline ulaşıyor. Butik ve şık konseptiyle faaliyet gösterecek olan Canopy by Hilton İstanbul Taksim’in Çalık Holding A.Ş. ile imzalanan anlaşma kapsamında 2023 yılında faaliyete geçmesi bekleniyor.

Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Tuğrul Temel, "Türkiye'de 100'üncü otele ulaştığımız bu özel dönüm noktasını duyurmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Bizim için son derece heyecan verici bir gelişme olan Canopy by Hilton İstanbul Taksim, İstanbul'un en dinamik bölgelerinden biri olan Taksim’e yoğun bir enerji getirecek" dedi.

Hilton Türkiye Üst Sınıf ve Lüks Oteller Ülke Müdürü Armin Zerunyan ise "Türkiye Hilton'un 65 yıl önce uluslararası ölçekte faaliyete başladığı ilk ülke. Dolayısıyla Hilton için Türkiye pazarında 100’üncü otele ulaşmak bu pazarla olan uzun süreli ve verimli ilişkileri göstermesi açısından çok önemli bir dönüm noktası" dedi.

Canopy by Hilton İstanbul Taksim, konut alanları, ofisleri, ticari alanları ve alışveriş bölgeleriyle yapım aşamasında olan büyük bir kentsel dönüşüm projesi olan Taksim 360'ın kalbinde yer alacak. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nin yanında konumlanan tesis; Nişantaşı, Karaköy ve İstanbul boğazına çok yakın bir mesafede bulunuyor. Tesisin konumu, Canopy markasının dünya genelinde şehirlerin en çok tercih edilen semtlerinde faaliyet gösteren oteller sunma misyonunu yansıtıyor.

Hilton, İstanbul’da halen Conrad Hotels & Resorts, Curio Collection by Hilton, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton markaları çatısı altında 25 otel işletiyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler