1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Huobi Global’den, ödüllü türev ürünler yarışması

Huobi Global’den, ödüllü türev ürünler yarışması

Huobi Global, işlem yapmayı ve riskten korunmayı teşvik etmeyi amaçlayan bir etkinlik olan Türev İşlem Yarışması'nın başladığını duyurdu.

Huobi Global’den, ödüllü türev ürünler yarışması

Huobi Group bünyesinde bir kripto varlık işlemleri platformu olan Huobi Global, işlem yapmayı ve riskten korunmayı teşvik etmeyi amaçlayan bir etkinlik olan Türev İşlem Yarışması'nın başladığını duyurdu.

Türev işlem platformu Huobi Futures’ta 29 Temmuz 2022’ye kadar katılım sağlanabilecek yarışma, katılımcıların 3 milyon USDT değerinde bir ödül havuzunu paylaşmasına olanak sağlayacak bir dizi etkinlikten oluşuyor.

Türev İşlem Yarışması, vadeli işlemleri tercih eden hem profesyonel hem de düzenli işlem yapan kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak tasarlandı.

Türev İşlem Yarışması’na kayıtlar 17 Temmuz 2022 saat 15:00 – 29 Temmuz 2022 saat 15:00 arasında yapılabilecek. Yarışma süresi ise 21 Temmuz 2022 saat 15:00 – 29 Temmuz 2022 saat 15:00 arası.

Kullanıcılar, başkalarıyla bir takım oluşturarak veya bağımsız olarak işlem yaparak yarışmaya katılabilecekler. Takım oyuncuları için, en iyi 10 takım, her takımdaki en iyi 10 oyuncunun toplam K/Z'si tablo şeklinde hesaplanacak, takımlarının K/Z'sine dayalı olarak 2,4 milyon USDT'ye kadar ödül havuzunu paylaşabilecek. Bireysel oyuncular için nihai sıralama ve ödüller, kişisel K/Z'lerine göre verilecektir. En iyi 10 bireysel oyuncu ayrıca 600.000 USDT'ye kadar ödül havuzu kazanma şansına sahip olacak.

Ayrıca, K/Z'de ilk on takımın kaptanları, takımlarının bonusunun yüzde 10'luk ek bonusunun keyfini çıkarırken, en yüksek K/Z’ye ulaşan takım üyesi, takımlarının bonusunun yüzde 30'unu almaya devam edecek. Kaptanlar, takıma eklenen her 20 üye için 100 USDT bonus alacak. Kayıtlı kullanıcılar, yönlendirilen her beş yeni kullanıcı için beş rozet ve beş deneme kuponu alacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler