1. HABERLER

  2. LİFE&STYLE

  3. Hyundai TUCSON “hybrid” Türkiye’de

Hyundai TUCSON “hybrid” Türkiye’de

Hyundai’nin popüler C-SUV modeli TUCSON hibrit versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu.

Hyundai TUCSON “hybrid” Türkiye’de

Hyundai TUCSON, geçtiğimiz yıl benzinli ve dizel motor seçenekleriyle satışa sunulmuştu. Otomobil şimdi de alternatif yakıt ekonomisi için hibrit motor seçeneği ile satışa sunuluyor. Otomobilin tavsiye edilen satış fiyatı ise 1.210.000 TL.

Toplam 12.000 adet satış

Satışa sunulan yeni modelle ilgili olarak görüşlerini dile getiren Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel; "Hyundai, bugün otomotiv sektöründeki en geniş elektrikli güç aktarma organları yelpazesine sahip bir marka. Hafif hibrit, hibrit ve plug-in hibrit gibi birden fazla alternatif sunan TUCSON’u, ülkemizde benzinli ve dizel motorların haricinde hibrit seçeneğiyle de satışa sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Yeni modelimiz, ilerici tasarımı ve son teknoloji güç aktarma sistemi yelpazesiyle, Türk tüketicisinin en beğendiği modellerden biri olmaya aday. Markamızın imajına ve SUV satışlarımıza katkı sağlayacağından emin olduğumuz TUCSON modelimizden 2022 yılında araç bulunabilirliğine bağlı olarak toplam 12.000 adet satmayı hedefliyoruz” dedi.

18 yılda 8 milyon adet satış

Hyundai TUCSON, ilk kez 2004 yılında tanıtılmış ve 2021 yılında da dördüncü jenerasyonuna ulaşmıştı. Satışa sunulduğu 18 yıldan bu yana 8 milyondan fazla satışla markanın en çok satan SUV modeli olan TUCSON’ın, Türkiye’de de en çok talep edilen SUV’ların başında geldiği belirtiliyor. Segmentinde benzinli ve dizel motorların haricinde plug-in hibrit, hibrit ve dizel 48 volt hafif hibrit sunan ender bir model olan TUCSON, Türkiye’de ise benzinli hibrit versiyonuyla elektrifikasyona giriş yapıyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler