1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Karekod uygulaması ile anında kasko ve trafik sigortası teklifi

Karekod uygulaması ile anında kasko ve trafik sigortası teklifi

Sigorta fiyat karşılaştırma sitesi Tamoniki.com, araç sahiplerinin en hızlı şekilde kasko ve trafik sigortası teklifi alabilmeleri için karekod uygulaması başlattı

Karekod uygulaması ile anında kasko ve trafik sigortası teklifi

Aracına trafik sigortası ve kasko yaptırmak isteyenlerle anlaşmalı sigorta şirketlerini bir araya getiren fiyat karşılaştırma sitesi Tamoniki.com’dan  2018 ve sonrasında alınan ruhsatların iç kısmında bulunan karekod okutularak, kasko ve trafik sigortası teklifi alınabiliyor.

Teklif alma süresi 1 dakikaya düştü

Gerçekleştirdikleri yeni uygulamaya ilişkin görüşlerini aktaran Tamoniki.com CEO’su Elif Aksoy Yenidünya, karekod teknolojisiyle araç sahiplerinin işlemlerine önemli ölçüde hız kazandırdıklarını ifade etti. Yenidünya, “Teklif verme süremiz halihazırda oldukça kolay ve hızlı bir şekilde işliyordu. Ancak gittikçe hızlanan günlük yaşam ve kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduğumuzda, bu süreci nasıl daha da hızlandırabiliriz diye düşündük ve Karekod uygulaması fikri ortaya çıktı. Karekod uygulamasıyla sadece 1 dakika içerisinde tüm sigorta firmalarının araç sigortası tekliflerine ulaşmak artık mümkün." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler