1. HABERLER

  2. LİFE&STYLE

  3. Kendi kendini temizleyen kulaklıklar

Kendi kendini temizleyen kulaklıklar

Özel şarj kutusu sayesinde kendi kendini temizleyebilen LG TONE Free kablosuz kulaklıklar 6 Haziran tarihinden itibaren Kablosuz Şarjlı Mouse Pad ve Macarons Kılıf hediyeli kampanyayla sunuluyor.

Kendi kendini temizleyen kulaklıklar

Kullanıcıların MERIDIAN ses teknolojisini gittikleri her yere taşımalarını sağlayan LG TONE Free, satışa sunuluyor. Şarj olurken kulaklıkların kendi kendisini temizlemesini sağlayan özel şarj kutusu ve Aktif Gürültü Önleme* (ANC) özelliği ile dikkat çeken LG TONE Free kablosuz kulaklıkların, FN4, FN6 ve FN7 olmak üzere üç farklı modeli bulunuyor. Kampanya kapsamında, Amazon üzerinden alınacak LG TONE Free FN6 ve LG TONE Free FN7 model kulaklıkların, stoklarla sınırlı kablosuz şarjlı mouse pad ve macarons kılıf hediyesi bulunuyor.

Yeni kanal tipi tasarımıyla kulağa daha rahat uyum sağlayan LG TONE Free, MERIDIAN Dijital Sinyal İşleme (DSP) tarafından desteklenmenin yanı sıra Headphone Spatial Processing (HSP) teknolojisine sahip. MERIDIAN tarafından geliştirilen dört ön ayar sunan özelleştirilmiş EQ ses ayarları da bulunan LG TONE Free’de vokal performanslarına daha fazla netlik için Tiz Boost ve daha geniş alan hissi için etkileyici, Bass Boost kullanılıyor. LG TONE Free’nin kulaklık uçları tarafından sağlanan gürültü yalıtımı, rahatsız edici dış gürültüyü kesin bir şekilde engelliyor. Kulaklığın Ortam Sesi Modu ise, kullanıcıların bir düğmeye basarak etraflarında neler olduğunu duymasını sağlıyor.

Temizleme sağlayan kulaklık kutusu

LG TONE Free’nin yeni şarj kutusu, kulaklığın kendi kendini temizlemesine olanak tanıyor. Ayrıca, kutunun ön kısmındaki LED aydınlatma ile şarj seviyesi izlenebiliyor. Tam şarjlıyken kesintisiz 7 saat kullanılabilen LG TONE Free, özel şarj kutusu ile 3 kere daha tam olarak şarj edilebiliyor. Böylelikle, kulaklığın şarj ömrü 21 saate kadar çıkıyor. Suya, yağmura, tere karşı koruma sağladığının işareti olan IPX4 sertifikasına sahip LG TONE Free kulaklıklar yerleşik 3 mikrofona sahip.

Önceki ve Sonraki Haberler