1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kişisel finans yönetimi için ‘eğitim şart’

Kişisel finans yönetimi için ‘eğitim şart’

Türkiye Bankalar Birliği, kişisel finans yönetiminin daha sağlıklı bir şekilde yapılmasına katkıda bulunmak amacıyla “Temel Finansal Okuryazarlık Eğitimi” video serisi hazırlandığını duyurdu.

Kişisel finans yönetimi için ‘eğitim şart’

Türkiye Bankalar Birliği tarafından yürütülen finansal okuryazarlık eğitim çalışmaları kapsamında; finansal kararlar alma ve gelecekteki finansal ihtiyaçlar için planlama yapma becerisini geliştirerek, kişisel finans yönetiminin daha sağlıklı bir şekilde yapılmasına katkıda bulunmak amacıyla “Temel Finansal Okuryazarlık Eğitimi” video serisi hazırlandı.

Eğitim serisinde; makroekonomik göstergeler hakkında bilgilere yer veriliyor, ulusal ve küresel düzeyde bu göstergelerin nasıl takip edilebileceği anlatılıyor, iyi bir bütçe yönetiminin nasıl yapılacağı konusunda uygulama örneklerine yer veriliyor ve finansal piyasalar ve bankaların ekonomiye katkıları aktarılıyor.

“Temel Finansal Okuryazarlık Eğitimi” başlığı altında sunulan dört eğitim videosuna foy.tbb.org.tr adresli Finansal Okuryazarlık sitesinde yer alan “Online Eğitim” sekmesinden ulaşılabiliyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler