1. HABERLER

  2. LİFE&STYLE

  3. Kraliyet ödüllü ünlü tasarımcı İstanbul'a geliyor

Kraliyet ödüllü ünlü tasarımcı İstanbul'a geliyor

Tom Dixon kendi adını taşıyan global markasının 20. yıl kutlamaları çerçevesinde İstanbul'a geliyor.

Kraliyet ödüllü ünlü tasarımcı İstanbul'a geliyor

Aydınlatma, mobilya ve aksesuar tasarımında yenilikçi tasarımlarıyla tanınan Tom Dixon, Türkiye’de 10 yılı geride bırakan lüks mobilya mağazası diseňo’nun davetlisi olarak İstanbul’a geliyor. Tom Dixon, 9 Kasım’da Türk tasarımcılar, iç mimarlar ve sektör temsilcileriyle buluşacak. 2002 yılında kurulan Tom Dixon markası, bugün 90 ülkede temsil edilen İngiliz lüks tasarım markası olarak dikkat çekiyor.

Mobilya, aydınlatma ve aksesuarlarda uzmanlaşan Tom Dixon'ın Londra, Milano, Hong Kong, New York, Tokyo, Şanghay ve Hangzhou'da merkezleri bulunuyor.

İngiliz tasarım dünyasına yaptığı hizmetlerden dolayı Kraliçe tarafından Britanya İmparatorluğu Nişanı (OBE) ile ödüllendirilen Tom Dixon ayrıca birçok uluslararası ödülün de sahibi. Tom Dixon ayrıca; Moroso, Cappellini, Asplund, De Vecchi, Inflate, Salviati, Swarovski, Driade ve Terence Conran gibi mobilya sektöründeki büyük tasarım markalarının da içmimarlığını yapıyor. Tom Dixon, bunun dışında Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier, Ralph Lauren ve Romeo Gigli gibi moda tasarımcılarıyla da çalışmalarını sürdürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler