1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Kredi Hayat Sigortası’nda indirim avantajı

Kredi Hayat Sigortası’nda indirim avantajı

Olayinkolayi.com sitesi, konut, araç veya ihtiyaç kredisi kullanacak bireysel müşterilere, Kredi Hayat Sigortası ürününü ortalama yüzde 40’a varan indirimle sunuyor.

Kredi Hayat Sigortası’nda indirim avantajı

Olayinkolayi.com sitesi, konut, araç veya ihtiyaç kredisi kullanacak bireysel müşterilere, Kredi Hayat Sigortası ürününü ortalama yüzde 40’a varan indirimle sunuyor. Olayinkolayi.com adresini ziyaret edenler, farklı türdeki bireysel kredileri için kriterlerine özel olarak hesaplanan Kredi Hayat Sigortası tekliflerini sadece birkaç dakikada hesaplı ve pratik yoldan satın alabiliyor. Bu sayede müşteriler, kredi masraflarını olayinkolayi.com avantajıyla çok da ucuza kapatabiliyor.

60 günlük cayma hakkı var

Kullanıcılarına her konuda fayda ve kolaylık sağlama hedefiyle yola devam eden olayinkolayi.com, Kredi Hayat Sigortası için sektörde 30 gün olarak sunulan cayma hakkını, 60 güne çıkardı. Buna göre, olayinkolayi.com’dan Kredi Hayat Sigortası satın alan herkes, poliçe başlangıç tarihinden itibaren 60 gün içinde sigortadan cayma hakkını kullanıp kesintisiz prim iadesi seçeneğinden faydalanabiliyor.

Esnek ödeme alternatifleri sunuluyor

Olayinkolayi.com, kullanıcılarına poliçe satın alımlarında esnek ödeme alternatifleri sunuyor. Prim tutarına bağı olarak kredi kartı ile tek çekim, yüzde 25 peşin + 5 taksit, yıllık 12 taksit gibi birçok kolay ödeme seçeneği ile sevdiklerini borç yükünden korumak isteyenlerin kredisi güvencesiz kalmıyor. Ayrıca uzun vadeli kredilerde yıllık veya dönemsel olarak yenilenen hayat sigortaları için de bu fırsatlar kullanılabiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler