1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. LG'den bölünebilir özellikli monitör

LG'den bölünebilir özellikli monitör

Normal monitörlere göre daha geniş ekrana sahip LG UltraWide 35WN73A monitör, görüntü kalitesi, ergonomik tasarımı ve bölünebilir ekran özelliğiyle hem çalışanlara hem de oyunculara verimli bir kullanım sunuyor.

LG'den bölünebilir özellikli monitör

LG Electronics (LG), grafikerler, video editörleri, yazılımcılar ve veri analistleri gibi yüksek performanslı ekranlara ihtiyaç duyan, uzun saatlerini ekran karşısında geçiren profesyoneller ve oyun tutkunları için yeni bir monitör sunuyor: LG UltraWide 35WN73A.

Monitör, Tek Tıkla Stant özelliği ile başka herhangi bir ekipman gerekmeden kolay kurulum imkanı veriyor. Bu özellik ayrıca çalışırken ihtiyaç duyulan en doğru pozisyonu elde etmek için büyük ekranın yüksekliğinin ve eğiminin esnek bir şekilde ayarlanmasına da imkan veriyor. LG UltraWide 35WN73A monitörlerin, Flicker Safe özelliği ile ekrandaki görünmez titreşimi azaltarak gözlere rahat bir çalışma ortamı sunarken, Okuyucu Modu kağıda benzer renk sıcaklığına sahip bir ekran oluşturduğu belirtiliyor.

Diğer yandan ürün, Mac cihazlarla da uyumu USB Type-C™ desteği, en yeni dizüstü bilgisayarlar için 60 W'a kadar şarj, hızlı veri aktarımı ve ekran bağlantısı sağlıyor. Ekran yırtılmasını ve takılmayı neredeyse tamamen ortadan kaldıran AMD FreeSync™ teknolojisiyle oyuncular yüksek çözünürlüklü ve yüksek tempolu oyunları mükemmel ve akıcı hareketlerle oynayabiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler