1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. LG'den üçlü yukarı ateşlemeli soundbar

LG'den üçlü yukarı ateşlemeli soundbar

LG Electronics, müzik tutkunlarını dünyanın ilk üçlü yukarı ateşleyen kanalları ile tanıştırıyor.

LG'den üçlü yukarı ateşlemeli soundbar

LG Electronics (LG), müzik tutkunlarını dünyanın ilk üçlü yukarı ateşleyen kanalları ile tanıştırıyor. Pazarın ilk üçlü yukarı ateşlemeli soundbarı LG Soundbar S95QR ile 6 kanallı 3 yönlü arka hoparlör kiti, 135 derece kapsayan ses ile daha geniş bir ses alanı sunuyor.

Yeni kablosuz subwoofer ve daha büyük yerleşik woofer, yüksek ses seviyesi, ses basıncı ve daha uzun bir mesafeye iletilen bas kalitesi ile alçak notaların kolaylıkla aktarılmasını sağlıyor. S95QR'ın 9.1.5 kanallı ses, 810W ses gücü, üçlü yukarı ateşlemeli kanallar, üç yönden ateşlemeli arka hoparlörler ve bir subwoofer ile geliştirilmiş ve çevreleyici bir ses deneyimi sunduğu belirtiliyor.

Yapay zeka desteği

AI Room Kalibrasyonu, kullanılan mekanı analiz etmek için dahili bir mikrofon ve uzamsal farkındalık teknolojisi kullanıyor. Bu sayede, sesi en doğru şekilde sunmak için LG Soundbar'ın ses performansını artıran algoritmalar kullanarak yerleştirildiği ortama göre kendini dengeleyen otomatik bir ses ayrı sunuyor. AI Sound Pro ile LG Soundbar'ın akıllı algoritması, film izlerken, haberleri takip ederken veya müzik dinlerken içeriği analiz ederek optimum ses sağlıyor. Kullanıcılar, LG Soundbar'ı Alexa ve OK Google ile diledikleri platformla kolayca kontrol edebiliyor.

LG Soundbar S95QR, kullanıcıya HDR ve Dolby Vision da dahil olmak üzere 4K içerik sunuyor. Dinamik oyunlar için kare hızı değişikliklerine uyum sağlayan ve görüntü yırtılmasını azaltan VRR (Değişken Yenileme Hızı) ve ALLM'yi (Otomatik Düşük Gecikme Modu) destekliyor.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler