1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. MAPFRE Sigorta “En İyi İşveren” ünvanını aldı

MAPFRE Sigorta “En İyi İşveren” ünvanını aldı

MAPFRE Sigorta, Great Place To Work (GPTW) tarafından güçlü kurum kültürlerinin ve en iyi iş yerlerinin belirlenmesi amacıyla düzenlenen Recognition Programı kapsamında “En İyi İşveren” ünvanını aldı

MAPFRE Sigorta “En İyi İşveren” ünvanını aldı

MAPFRE Sigorta, Great Place To Work (GPTW) tarafından güçlü kurum kültürlerinin ve en iyi iş yerlerinin belirlenmesi amacıyla düzenlenen Recognition Programı kapsamında “En İyi İşveren” ünvanını aldı.

Recognition Programı hakkında bilgi veren MAPFRE Sigorta İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Necla Aksoy, “Bu program, güçlü kurum kültürlerinin ve en iyi iş yerlerinin belirlenmesini, ödüllendirilmesini ve kamuoyu ile paylaşılmasını amaçlıyor. Biz de MAPFRE Sigorta olarak 2013 yılında çıktığımız yolculukta 2018 yılına kadar yaptığımız tüm İK çalışmalarını Kültür Analizi çalışması kapsamında sistematik bir biçimde Great Place to Work enstitüsüne sunduk. Eşzamanlı olarak çalışanlarımızın %91’inin katılımıyla tüm bu uygulamaların çalışanlar tarafından nasıl algılandığı ve şirkete duydukları bağlılık Great Place to Work metodolojisi ile ölçümlendi. Her iki süreç sonunda geçerli puanı alarak bu sertifikasyonu almaya hak kazandık.

“İnsan ve toplum odaklı strateji yürütüyoruz”

MAPFRE Sigorta’nın insan ve toplum odaklı stratejisinin bu sertifikayı almalarında büyük pay sahibi olduğunu söyleyen Aksoy, şimdiye kadar geliştirdiğimiz şeffaflık anlayışımız, sürekli ve yakın çalışan iletişimimiz, çalışanı odağa alan sağlık, iş-özel yaşam dengesi faaliyetlerimiz ve liderlik, mentorluk, takdir gibi hayata geçirdiğimiz çok sayıda program ve en önemlisi güçlü geribildirim kültürümüz sayesinde globalde büyük saygınlığı olan ”En İyi İşveren unvanını” aldık, bu başarıyı sürekli kılmak için gelişim alanlarımız üzerinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler