1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. MAPFRE Sigorta, iş ortaklarını ağırladı

MAPFRE Sigorta, iş ortaklarını ağırladı

MAPFRE Sigorta, iş ortaklarıyla Ankara Genel Servis Araç Onarım Merkezi’nde buluştu.

MAPFRE Sigorta, iş ortaklarını ağırladı

MAPFRE Sigorta, Ankara Genel Servis Araç Onarım Merkezi’nde iş ortaklarını ağırladı. MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Erdinç Yurtseven’in açılış konuşmasını yaptığı etkinlik boyunca, MAPFRE Sigorta Bölge Yöneticileri, iş ortaklarıyla birlikte sigortalılara sundukları hizmet ve sigorta sektörünün güncel durumuyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Etkinliğe aralarında MAPFRE Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Türe, MAPFRE Sigorta Bireysel Sigortalar Teknik Genel Müdür Yardımcısı Emre Bayram, MAPFRE Sigorta Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Berna Tören ve MAPFRE Sigorta Genel Servis Genel Müdürü Cem Yalın’ın da bulunduğu MAPFRE Sigorta yöneticileri de katıldı.

“İş ortaklarımız aynı zamanda yol arkadaşlarımız”

Açılış konuşmasında söz alan MAPFRE Sigorta Genel Müdürü Erdinç Yurtseven, her durumda daha iyi ürün ve hizmet sunma yolunda iş ortaklarının rolünün büyük olduğunu söyleyerek, “Yol arkadaşlarımız ile bir araya geldiğimiz bu toplantılarla sektör ve şirketimizle ilgili bakış açımızı aktararak aramızdaki bağı güçlendiriyor, ürün ve hizmetlerimizi bir üst seviyeye taşımak için beraber hareket ediyoruz” dedi.   

MAPFRE Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Türe ise konuşmasında MAPFRE Sigorta’nın global yapısı ile oluşturduğu finansal güç ve şeffaf yönetim anlayışı ile her zaman iş ortaklarının yanında olduklarını kaydetti. “MAPFRE Sigorta, Genel Servislerimiz ve Fırsat Kasko gibi ürün ve hizmetlerimizle sigortalıların maliyetlerini kontrol atına alabilecekleri zengin ürün ve hizmet içeriklerine sahip. Aynı zamanda midi onarım ve ikame araç gibi hizmetlerimizle de sigortalılarımıza üstün bir hizmet sunmaya devam ediyoruz” diyen Türe, tüm bu özelliklerin ise MAPFRE Sigorta’nın en güçlü yönlerinden biri olduğunu belirtti. 

“Müşteri memnuniyet skorumuz yüzde 94”

Etkinlikte söz alan MAPFRE Sigorta Genel Servis Genel Müdürü Cem Yalın ise, Türkiye’de servis anlayışını değiştirdikleri Genel Servis Araç Onarım Merkezleri ile yüksek müşteri memnuniyetine sahip olmaya ve bunun için de en kaliteli hizmeti vermeye odaklandıklarını söyleyerek, “Sigortalılarımızın Genel Servislerimizin verdiği hizmetlerden duydukları memnuniyeti görmek bizler için çok kıymetli. 2023 Şubat ayı itibarıyla Genel Servislerin müşteri memnuniyet skoru yüzde 94’ü bulmuş durumda. Servis anlayışına yeni bir bakış sunarak yüksek hizmet kalitesini herkes için erişilebilir hale getiren Genel Servislerimiz ve hasar anında uygun primlerle Genel Servis Araç Onarım Merkezleri’nden yararlanma imkanı sunan Fırsat Kasko başta olmak üzere ürün ve hizmetlerimizle ulaştığımız müşteri memnuniyetini sürekli kılmaya devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler