1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Modern HVAC sistemlerine yatırım yapmaya değer mi?

Modern HVAC sistemlerine yatırım yapmaya değer mi?

HVAC sistemleri (Isıtma, Havalandırma ve İklimlendirme) konut, ticari ve endüstriyel binaların rahatı, sağlığı ve verimliliği için şarttır

Modern HVAC sistemlerine yatırım yapmaya değer mi?

Modern bir HVAC sistemine yatırım yapmayı mı düşünüyorsunuz? Hala emin değilseniz böyle bir kararın beraberinde getireceği bir dizi faydayı göz önünde bulundurmaya değer. Neticede HVAC sistemleri (Isıtma, Havalandırma ve İklimlendirme) konut, ticari ve endüstriyel binaların rahatı, sağlığı ve verimliliği için şarttır.

HVAC – konforlu çalışma ve enerji tasarrufu

Modern HVAC sistemlerinin enerji verimliliği eski modellere kıyasla daha yüksektir. Akıllı termostatlar ve enerji yönetim sistemleri içeren gelişmiş teknoloji sayesinde enerji faturalarınızda kayda değer tasarruf sağlayabilir. Dahası, sıcaklık ve hava kalitesinin daha iyi kontrol edilmesi kullanıcıların konforunu artırır; bu da uygun iklimin yüksek verimliliğe katkı sağlayabildiği iş yerlerinde özellikle önemlidir.

Modern HVAC sistemleri daha sürdürülebilir bina idamesi sağlar ve uygulanması, mülkün değerinde de kayda değer artışa yol açabilir. Verimli ve modern iklimlendirme sistemleri ile donatılan binalar, ikinci el piyasasında genellikle daha arzu edilir binalardır.

Doğru HVAC sistemini seçerken sistemin monte edileceği yerin boyutunu ve tipini değerlendirmek gerekir. Sistem ayrıca kullanım sıklığı, bölgesel iklim ve bireysel tercihler gibi kullanıcıların belirli ihtiyaçlarına uygun olmalıdır.

HVAC bileşenleri distribütörü ve daha fazlası

HVAC sistemlerinin geliştirilmesi ve yenilenmesinde elektronik bileşenler kilit rol oynar ve bu sistemlerin verimli çalışması için söz konusu bileşenler çok önemlidir. Küresel elektronik bileşen distribütörü, Polonya firması Transfer Multisort Elektronik (TME) bu noktada devreye girer. TME, HVAC sistemleri ile uzaktan izleme ve kontrole yönelik sayısız IoT modülü, kumanda panosu, sensör ve ölçüm cihazları gibi diğer bina otomasyonu sistemlerinin yapılması ve yenilenmesi için gerekli çok çeşitli ürünler sunar. Bu sayede potansiyel arızalara çabucak reaksiyon gösterebilir ve ayarlamaları daha iyi yaparak yüksek enerji verimliliği ve kullanıcılar için daha fazla konfor elde edebilirsiniz.Bu noktada, HVAC bileşenlerinin distribütörün sunduğu tek şey olmadığının altını çizelim. TME kataloğunda (www.tme.eu/tr/tr/katalog/) 135.000 yarı iletken, 126.000 pasif komponent ve 38.000 otomasyon bileşeni olmak üzere yaklaşık 750.000 ürün bulunur. TME, Türkiye'deki müşterilerimiz de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine gerekli bileşenleri hızlı bir şekilde temin edebilir. Şirket, Łódź'daki iki modern deposundan günde 4.000'den fazla koli kargolayarak dört kıtada 150 ülkeden müşterilerine ulaştırmaktadır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler