1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. NN Hayat ve Emeklilik 4. kez ‘En İyi İşveren’ sertifikasını aldı

NN Hayat ve Emeklilik 4. kez ‘En İyi İşveren’ sertifikasını aldı

NN Hayat ve Emeklilik, Top Employer Enstitüsü tarafından bu yıl üst üste dördüncü kez En İyi İşveren sertifikasını almaya hak kazandı.

NN Hayat ve Emeklilik 4. kez ‘En İyi İşveren’ sertifikasını aldı

Top Employer / En İyi İşveren sertifikası, bu yıl da NN Hayat ve Emeklilik’in oldu. 600 kişiyi kapsayan ve 100 soru üzerinden analiz yapılarak neticeye varılan küresel sertifika programında NN Hayat ve Emeklilik, üst üste 4. kez En İyi İşveren olmaya hak kazandı.

Türkiye’de ve Avrupa’da 225 şirket arasından ‘Top Employer’ yani ‘En İyi İşveren’ seçilmenin gurur verici olduğu belirten NN Hayat ve Emeklilik İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hong-Wha Ling, “Bu ödülü bu yıl dördüncü defa kazanırken bizi motive eden, “Önce Sen” düşüncesi idi. Bu düşünceyle tüm NN Hayat ve Emeklilik çalışanlarını odağımıza aldık ve onların ‘İyi ki’, potansiyel çalışanlarımızın ise ‘Orada olmalıyım’ diyeceği bir çalışma ortamı sağlamayı amaçladık.” dedi.

‘Çalışanlarımızın hayallerini ve tutkularını destekliyoruz’

Hong-Wha Ling, en iyi işveren ödülünü getiren uygulamalar hakkında şunları söyledi: “Evden çalışma ve esnek çalışma saatleri ile zamanı değil, üretilen işi yönetmeyi amaçlıyoruz. ‘Çevik’ çalışma mantığımız ve rotasyon fırsatları ile çalışanlarımıza ilgilendikleri her alanda deneyim edinme fırsatı sunuyoruz. Diyaloğu ve açık iletişimi ön plana alırken, kalıplaşmış hiyerarşik anlayışlardan uzak bir yaklaşımla çalışanlarımızın fikirlerini ifade edebilmelerinin önünü açıyoruz. Global bakış açımız ve sunduğumuz uluslararası iş fırsatları, çalışanlarımızın hayallerini ve tutkularını destekliyor. Biz de bunu her zaman önceliğimiz olarak görüyoruz. Biz bu yola çıkarken, ‘Önce Sen’ dedik. Bundan sonra da öyle demeye devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki, biz ‘sen’ varsan varız. Seninle başarır, seninle çoğalırız. Daha yeniye, iyiye yolculuğumuz, ‘seninle’ devam ediyor.”

Önceki ve Sonraki Haberler