1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. NN Hayat ve Emeklilik dijitalde büyümeye devam ediyor

NN Hayat ve Emeklilik dijitalde büyümeye devam ediyor

NN Hayat ve Emeklilik, online işlemlerine yeni bir boyut kazandırıyor

NN Hayat ve Emeklilik dijitalde büyümeye devam ediyor

NN Hayat ve Emeklilik, artık ferdi kaza ve tehlikeli hastalıklar sigortası ürünlerinin online kanaldan satışına e-NN ile başlıyor. NN’in online sigorta satın alma imkanı sunan e-NN platformuyla hızlı, kolay ve güvenilir hizmetin yanı sıra ücretsiz ambulans, tıbbi danışmanlık hizmetleri, check up hizmetleri gibi farklı avantajlar da müşterilere ek fayda olarak sunuluyor.

Müşterilerinin zaman ve ihtiyaçlarını önemseyerek dijital çözümler geliştiren NN Hayat ve Emeklilik’in online satış platformu e-NN sayesinde internet kullanıcıları kendi ihtiyaçlarına göre 4 adımda hızlı, kolay ve güvenli şekilde online olarak ferdi kaza ve tehlikeli hastalıklar sigortası satın alabilecek.

NN Hayat ve Emeklilik Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Beste Yıldız, her zaman müşteri odaklı ve hayatı kolaylaştıran çözümler sunmayı hedeflediklerini vurgulayarak “Dijital gelişmeleri ve trendleri çok yakından takip ediyoruz. Yeni online satış kanalımız e-NN sayesinde müşterilerimiz ve müşteri adaylarımız için tehlikeli hastalıklar ve ferdi kaza sigortası almak artık çok kolay. e-NN ile hem satış kalitesini arttırmaya hem de müşterilerimizin zamandan tasarruf etmelerini sağlayarak hayatlarını kolaylaştırmaya özen gösteriyoruz’’ dedi.

Sigortacılık sektöründe dijitalleşme adına attığı adımlarla fark yaratan NN Hayat ve Emeklilik, e-NN platformunda ‘Sağlıkla Kal’, ‘Sağlıkla Kal Ekstra’ ve ‘Ucuz Atlat’ ürünleriyle tehlikeli hastalıklar, ferdi kaza sigortası gibi müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik farklı kapsam ve içerikte ürünler sunuyor. NN, bu platform üzerinde kaliteli bir müşteri deneyimi yaşatmayı hedeflerken, müşterilerin farklı ihtiyaçlarına yönelik ürünlerle de platformu zenginleştirmeyi planlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler