1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. NN Hayat ve Emeklilik, en iyi işverenler listesine girdi

NN Hayat ve Emeklilik, en iyi işverenler listesine girdi

NN Hayat ve Emeklilik, Top Employer Enstitüsü tarafından her sene düzenlenen en iyi işverenler listesine bu yıl da ismini yazdırdı.

NN Hayat ve Emeklilik, en iyi işverenler listesine girdi

Dünyanın  köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, çalışan dostu şirket olma unvanını, bu yıl da sürdürdü. İş dünyasının saygın kuruluşlarından Top Employer Enstitüsü tarafından belirlenen 2021 yılının En İyi İşvereni seçilen NN Hayat ve Emeklilik, üst üste altıncı kez bu sertifikayı almaya hak kazanarak, başarısını bir kez daha tescilledi. 

‘Pandemide ekibimize yatırım yapmayı sürdürdük’ 

‘En İyi İşveren’ unvanına pandeminin zorlu süreçlerine rağmen seçilmenin gurur verici olduğu belirten NN Hayat ve Emeklilik İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hong-Wha Ling, “Çalışanlarımızın kendilerini mutlu ve güvende hissetmelerine odaklandığımız bu süreçte, hibrit sistemi hayata geçirerek, mekan bağımsız bir düzen oluşturmak üzere harekete geçen ilk şirketlerden biri olduk. Devam eden pandemi sürecinde ekibimize yatırım yapmaya devam ettik, onların mevcut işlerini daha iyi yapabilmeleri ve yetkinliklerini artırdıkları eğitimler gerçekleştirdik. Yöneticilerin ekiplerini ve iş yüklerini organize edebilmeleri, İK süreçlerinin modernize edilmesi, dijitalleştirilmesi ve çalışanlar için bireysel sayısız öğrenme ve gelişim fırsatları sunulması gibi çeşitli uygulamalar da bunun bir parçasıydı. Gösterdikleri ve göstermeye devam ettikleri muazzam emekleri ve sarf ettikleri enerji ile NN Hayat ve Emeklilik İK ekibi ile gurur duyuyorum” dedi.  

Dünyada beş kıtada 123 ülke, 1800’den fazla işveren ve 8 milyonu aşkın çalışan temsil eden En İyi İşverenler Enstitüsü, 31 yıldır daha iyi   çalışma ortamları sunmayı amaçlıyor.   Her yıl gerçekleştirilen En İyi İşverenler araştırması; insan stratejileri, çalışma ortamı, iyi yaşam, yetenek kazanımı, öğrenme ve çeşitlilik olmak üzere 6 insan kaynakları dalında toplam 20 farklı başlıkta gerçekleştirilen çalışmalarla belirleniyor.    

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler