1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. NN Hayat ve Emeklilik Fon Bilen ile, müşterilerine fon karma önerisi sunuyor

NN Hayat ve Emeklilik Fon Bilen ile, müşterilerine fon karma önerisi sunuyor

NN Hayat ve Emeklilik'in hayata geçirdiği ‘Fon Bilen’ ile yatırımlarına daha doğru yön vermek isteyenler için piyasaları takip edip, risk profiline göre uygun ve en güncel fon karma önerileri sunacak.

NN Hayat ve Emeklilik Fon Bilen ile, müşterilerine fon karma önerisi sunuyor

NN Hayat ve Emeklilik, yatırımlarını değerlendirmek isteyenler için “Fon Bilen” uygulamasını, NN Senin Mobilin ve internet şubesi üzerinden hayata geçirdi. Fon Bilen, Bireysel Emeklilik Sistemi’ndeki birikimlerini doğru bir şekilde değerlendirmeyi düşünenlere, uygun ve en güncel fon karma önerilerini sunuyor. Müşterilerinin yerine değişen piyasa koşullarını takip eden Fon Bilen, risk profiline en uygun fon paketlerini öneriyor. Fon tercihleri için piyasaları takip etmekte zorlananlara da destek sağlıyor.

Birikimlerini en iyi değerlendirmenin yolu

NN Hayat ve Emeklilik olarak müşteri odaklı çözümler sunduklarını belirten Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Didem Özsoy Dirican; “Müşterilerimizin ihtiyacı doğrultusunda kendilerine özel ayrıcalıklı hizmet sunma anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fon Bilen hizmetimizi de bu bakış açımız doğrultusunda ve NN Group’un da köklü geçmişi ve deneyiminden aldığımız ilhamla “Önce Sen” diyerek hayata geçirdik. Biz müşterilerimizin birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamayı ve onlara hayallerinin peşlerinden gitmeleri için yardımcı olmayı amaçlıyoruz. NN olarak her zaman hayatlarının ve geleceklerini güvence altına almak için müşterilerimizin yanlarında olacağız ve yenilikçi projelerimizi hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

NN Senin Mobilin’den kolayca üye olunabiliyor

Avantajlarının yanı sıra kolay kullanımıyla da öne çıkan Fon Bilen, piyasada oluşan dalgalanmalar doğrultusunda otomatik fon karma önerisi sunuyor. Kullanıcılar, Fon Bilen sayesinde risk tercihlerine göre belirli aralıklarla kendilerine sunulan en ideal fon tavsiyesilerinden yararlanarak fon dağılımlarını birkaç saniyede değiştirme fırsatı buluyor. Fon Bilen’i kullanmak için, NN Senin Mobilin uygulamasını AppStore veya GooglePlay’den indirmek, kimlik numarası ve SMS ile gelen şifreyle giriş yapmak gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler