1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. NN Hayat ve Emeklilik’ten İzmir’in ağaçlandırılması kampanyasına destek

NN Hayat ve Emeklilik’ten İzmir’in ağaçlandırılması kampanyasına destek

NN Hayat ve Emeklilik, İzmir’de yaşanan hazin orman yangının ardından başlatılan ağaçlandırma kampanyasına destek oldu

NN Hayat ve Emeklilik’ten İzmir’in ağaçlandırılması kampanyasına destek

İzmir’de gerçekleşen ve yaklaşık 5 bin hektarı etkileyen orman yangını sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 7 sivil toplum kuruluşu ‘Hedef 1 Milyon Fidan’ kampanyasını hayata geçirdi.

İzmir’in küllerinden doğması için harekete geçen NN Hayat ve Emeklilik kampanyaya katılarak Ege Orman Vakfı’na bağışta bulundu. İzmir’de yaşanan bu hazin yangının tüm Türkiye’yi derinden etkilediğini belirten Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Didem Özsoy Dirican, “Her zaman hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile çevreye ve doğaya sahip çıkmayı amaçlıyor, doğaya saygılı olmak konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. Çevre bilincine önem veren bir marka olarak İzmir’de yaşanan bu üzücü yangın ve bu yangının yaratmış olduğu büyük tahribat hepimizi derinden üzdü. NN Hayat ve Emeklilik olarak gelecek nesillere sağlıkla yaşanabilecek bir dünya ve yaşanılabilir zamanlar bırakmanın en değerli miras olacağını düşünüyoruz. Bu mirası bırakmak için de doğa, çevre ve iklim konularında her zaman elimizden geleni yapacağız” dedi.

İzmir’e 2000 fidan bağışı

İzmir’in küllerinden doğmasına destek olmak için Ege Orman Vakfı’na 2 bin fidan bağışladıklarını açıklayan Didem Özsoy Dirican, “İzmir’in yaşadığı bu acı yangın tecrübesini geride bırakmak ve yaralarını hızla sarmak için başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları, kamu ve özel sektörün el ele vermesi çok sevindirici. Biz de bu yenileme çalışmalarına 2000 fidan ile destek olarak yeniden ağaçlandırma çalışmasının bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler