1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. NN Hayat ve Emeklilik'ten otomatik BES'e ‘hibrit model’

NN Hayat ve Emeklilik'ten otomatik BES'e ‘hibrit model’

NN Hayat ve Emeklilik, 10 ila 49 çalışanı olan firmalar için yeni bir kolaylık sunuyor. “NN Ekstra” adı verilen hibrit model, imzasız ve dijital olarak şirket çalışanlarının BES’e dâhil olmasına olanak tanıyor

NN Hayat ve Emeklilik'ten otomatik BES'e ‘hibrit model’

NN Hayat ve Emeklilik, 10 ila 49 çalışanı olan firmalar için yeni bir kolaylık sunuyor. “NN Ekstra” adı verilen hibrit model, imzasız ve dijital olarak şirket çalışanlarının BES’e dâhil olmasına olanak tanıyor.

NN Hayat ve Emeklilik, Temmuz ayı itibariyle 10 ile 49 çalışanı olan firmalar için hızlı ve kolay BES olanağı tanıyan ‘NN Ekstra’ ürününü hizmete soktu. Tüm işlemlerin imzasız ve dijital yürütüldüğü süreçte ihtiyaç anında Müşteri İletişim Merkezi üzerinden özel olarak eğitilmiş bir ekip de devreye girerek firmalara destek oluyor.

NN Hayat ve Emeklilik Sparklab İnovasyon Departmanı Yöneticisi Sevinç Ener,şirketin son iki yıldır inovasyon alanında önemli adımlar attığını belirterek, “Müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni modelleri test etmeye yeni kanallara odaklanmaya devam edeceğiz. Gelişen teknolojiler ile değişen tüketici alışkanlıklarına şirketlerin de ayak uydurması gerekiyor. Dijital dönüşüm çağındayız. Otomatik Katılım Sistemi’nin de kağıtsız, dijital ve telefon destekli olması firmaların ihtiyaçları ile doğan bir projedir.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler