1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. OPPO Şampiyonlar Ligi’ne ortak ilk Çinli marka oldu

OPPO Şampiyonlar Ligi’ne ortak ilk Çinli marka oldu

OPPO, UEFA ile, arasında Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa’nın da bulunduğu turnuvaları kapsayan iki yıllık ortaklık anlaşması yaptı.

OPPO Şampiyonlar Ligi’ne ortak ilk Çinli marka oldu

OPPO önümüzdeki iki sezonu kapsayan birçok turnuvada UEFA ile iş birliği yapacağını duyurdu. Turnuvalar arasında UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi Finalleri ve UEFA Gençlik Ligi Finalleri bulunuyor. OPPO UEFA'nın lider futbol turnuvası Şampiyonlar Ligi'ne ortak olan ilk Çinli marka olacak.

Ortaklığın bir parçası olarak OPPO, kapsamlı stadyum pano reklamları, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin internet sitesi ve sosyal medya hesapları dahil olmak üzere yayınların arka planlarında ve stadyumlarda yer alarak yüksek görünürlük elde edecek. Ayrıca OPPO, futbol taraftarlarına UEFA Şampiyonlar Ligi sezonu süresince saha kenarına inip OPPO akıllı telefonlarıyla önemli anları yakalama fırsatı sunacak. Maçlarda elde edilen 'İlham Anı / Inspiration Moments' içerikleri, UEFA'nın web sitesinde yer alacak olan OPPO galerisinde yayınlanacak.

Wimbledon ve Roland Garros ile ortaklığının ikinci yılına giren OPPO, Uluslararası Kriket Konseyi'nin (ICC) de küresel bir ortağı. Uluslararası arenada birçok spor markasıyla ortaklıklar geliştiren OPPO, farklı bölge ve kültürlerdeki kullanıcılara ulaşıp küresel tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler