1. HABERLER

  2. İŞ DÜNYASI

  3. OSB’lerde dijital dönüşüm için eğitim programı

OSB’lerde dijital dönüşüm için eğitim programı

Vodafone Business’ın, ‘Organize Sanayi Bölgelerinde Dijital Dönüşüm Sertifikasyon Programı’nda eğitimler devam ediyor. Vodafone Business bu eğitimler ile 81 ildeki 366 organize sanayi bölgesinde yaklaşık 1000 kişinin dijitalleşmesine öncülük etmeyi hedefl

OSB’lerde dijital dönüşüm için eğitim programı

Vodafone Business’ın, organize sanayi bölgelerinde yer alan işletmelerdeki yöneticilerin ve çalışanların dijital bilgi seviyesini anlamak, güncel dijital trendler hakkında onları bilgilendirmek ve Türkiye’deki organize sanayi bölgeleri genelinde işletmelerin güvenilir danışmanı olmak amacıyla Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) ile başlattığı ‘Organize Sanayi Bölgelerinde Dijital Dönüşüm Sertifikasyon Programı’nda eğitimler devam ediyor.

Gerçekleştirilen proje kapsamında Vodafone Business, organize sanayi bölgesi yönetimlerine ve bölgelerde yer alan şirketlerin çalışanlarına yönelik, Yıldız Teknik Üniversitesi iş birliği ile online ‘Organize Sanayi Bölgelerinde Dijital Dönüşüm Sertifikasyon Programı’ düzenliyor.

İlk altı haftası tamamlanan eğitimlerde Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından hazırlanan Dijital Dönüşüm ve Sanayicilere/KOBİ’lere Etkisi, Dijital Strateji ve Dijital İş Modelleri, Endüstri 4.0 ve Temelleri, Nesnelerin İnterneti, Bulut Bilişim ve 5G ile Robotik Süreç Otomasyonu ve Siber Güvenlik konuları ele alındı. Vodafone Business ürün yöneticileri, IoT Platform, Red Kontrol & Red Enerji çözümleri, Bulut Çözüm Ailesi ve Güvenlik Çözüm Ailesi ürünlerinin anlatımını gerçekleştirdi ve başarılı uygulamalardan örnekler paylaştı.

Katılımcılara sertifika verilecek

Eğitimler önümüzde dönemde Üç Boyutlu Yazıcı, Dijital İkiz ve Simülasyon, Blockchain, Dijital Liderlik/Dijital Kültür/Dijital İK ve Dijital Pazarlama konularıyla devam edecek. Eğitim programının sonrasında ise katılımcılara Yıldız Teknik Üniversitesi SEM tarafından sertifika verilirken, organize sanayi bölgesi yönetimlerine ve bölgede yer alan işletmelere Vodafone Business kurumsal çözüm paketleri sunulacak.

Bu proje ile OSB’lerdeki işletmelerin, dijitalde var olmak ve dijital kanalların aktif kullanımı, kesintisiz ve yüksek hızlı bağlantı ve güvenlik çözümleri ile iş sürekliliği sağlanması, iş, makine, enerji, çalışan takibi gibi çözümler ile üretim alanında verimlilik artışı sağlanması ve Endüstri 4.0 dönüşümüne giden yolda dijital altyapının oluşturulması konularında farkındalık sahibi olması hedefleniyor.

460 firmanın farklı sorumluluklarda 910 yöneticisinin katıldığı eğitimlerde, kurumlarda dönüşümü yaratacak dijital dönüşüm elçilerinin yetiştirilmesi amaçlanıyor. Vodafone Business, kurumlarının iş ihtiyaçlarını bilen yöneticilerin, teknolojinin yarattığı faydayı öğrenirken getirisi büyük dijital dönüşüm projelerini hayata geçireceğine inanıyor.

Türkiye’nin 81 ilindeki 366 organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren firma yönetici ve çalışanlarının katılacağı bu eğitimler ile yaklaşık 1000 kişinin dijitalleşmesine öncülük edecek olan Vodafone Business, eğitim programı tamamlandıktan sonra, Türkiye genelindeki OSB yönetimlerinin ve OSB’lerde yer alan firmaların güvenilir dijital dönüşüm danışmanı olarak yanlarında olmaya devam edecek.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler