1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. PSM Awards’tan DaskMatik’e yılın “Insuretech Başarı Ödülü”

PSM Awards’tan DaskMatik’e yılın “Insuretech Başarı Ödülü”

igortayeri’nin hayata geçirdiği örnek proje DaskMatik; teknolojide inovasyona dayalı, prestijli ödül organizasyonu PSM Awards tarafından “Insurtech Başarı Ödülü”ne layık görüldü

PSM Awards’tan DaskMatik’e yılın “Insuretech Başarı Ödülü”

Ülkemizde ilk kez platform sigortacılığı konsepti ile hayata geçirilen örnek proje DaskMatik, PSM Awards tarafından 2019 yılının en başarılı ‘insuretech’ projesi seçildi. Sigortayeri DaskMatik ile, bir deprem ülkesi olan Türkiye’de Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun yaptırılmasını zorunlu kıldığı DASK’ı müşterilerinin hızlı, kolay ve pratik bir şekilde satın almasını sağlıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Sigortayeri Genel Müdür Cüneyt Tanrıverdi, “1999 depreminin ardından kurulan Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun koordinasyonunda hayata geçen DASK zorunlu deprem sigortasına insanların daha çabuk ve kolay ulaşabilmesini hedefleyerek DaskMatik’i hayata geçirdik. Türkiye’nin 300 farklı noktasındaki ‘DaskMatik’ adını verdiğimiz kiosklar aracılığıyla insanlar yaklaşık 3 dakikada DASK poliçesini alabiliyor. Son bir yılda 100 binden fazla kişinin DASK poliçesi satın aldığı DaskMatik’lerimiz , müşterinin hayatını kolaylaştırmanın yanı sıra sosyal tarafı ile de çok kapsamlı fayda yaratan ve geleneksel kanallara alternatif yenilikçi bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Finans, bilişim, yazılım ve sigorta sektörlerindeki teknoloji odaklı inovatif projelerin ödüllendirildiği PSM Awards tarafından projemizin değer görmesi ve ‘Insurtech Başarı Ödülü’ne layık görülmesi bizi çok gururlandırdı” dedi.


Önceki ve Sonraki Haberler