1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. RS Otomotiv'den "Oto Sigortaları Hasar Eğitimi"ne destek

RS Otomotiv'den "Oto Sigortaları Hasar Eğitimi"ne destek

RS Otomotiv Grubu; Monopoli Sigorta, KASIDER ve Bahçeşehir Üniversitesi ile işbirliği yaparak mesleki eğitime destek veriyor.

RS Otomotiv'den "Oto Sigortaları Hasar Eğitimi"ne destek

RS Otomotiv Grubu, Monopoli Sigorta, Kadın Sigortacılar Derneği (KASIDER) ve Bahçeşehir Üniversitesi ile yapılan işbirliği çerçevesinde "Oto Sigortaları Hasar Eğitimi" seminerlerine destek veriyor.

Eğitim seminerleri hem online hem de yüz yüze veriliyor. Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi BAUSEM aracılığıyla gerçekleştirilen eğitimler 13 Aralık'a kadar devam edecek.

Monopoli Sigorta ve KASIDER'in destekleriyle yürütülen eğitim seminerlerinin açılışında, Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreteri Özgür Obalı, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkan Yardımcısı Ebru Gençosmanoğlu, KASIDER Başkanı Sema Tüfekçiler konuşma yaptı.

KASIDER Başkanı Tüfekçiler "Sektöre değer katacak her projede kadın emeğini görmek bizi çok gururlandırıyor. Sektörde bugüne kadar yapılmamış bir biçimde hem Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde fiziksel akademik eğitim, hem online olarak, hem de RS Otomotiv Grubu altında yer alan Met Teknik akademi bünyesinde tüm işbaşı eğitimleri yer alacak. 2022 sonunda bitecek olan bu eğitim sonunda eğitim görenlere sertifikaları BAUSEM tarafından verilecek." dedi

Önceki ve Sonraki Haberler