1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Sağlık sigortacılığında stratejik işbirliği

Sağlık sigortacılığında stratejik işbirliği

Aegon Emeklilik ve Hayat ile Acıbadem Sigorta, özel sağlık sigortacılığı alanında bir işbirliğine imza attı. Anlaşma ile daha fazla kişiye bireysel sağlık sigortası hizmeti sunulması ve pazarın büyütülmesi hedefleniyor

Sağlık sigortacılığında stratejik işbirliği

Aegon Emeklilik ve Hayat ile Acıbadem Sigorta, özel sağlık sigortacılığı alanında bir işbirliğine imza attı. Anlaşma ile daha fazla kişiye bireysel sağlık sigortası hizmeti sunulması ve pazarın büyütülmesi hedefleniyor.

Planlanan işbirliği modeline göre Aegon, gelişmiş dağıtım kanalıyla pazarlama ve satış faaliyetlerini sürdürürken; sağlık ürünlerine yönelik operasyonel ve altyapısal hizmetler ile bu ürünlerin sigorta risklerinin devrine ilişkin desteği, Türkiye’deki en büyük sağlık hizmeti sağlayıcılarından biri olan Acıbadem Sigorta sunacak.

Aegon Emeklilik ve Hayat A.Ş. Genel Müdürü Uğur Tozşekerli işbirliği hakkında şunları söyledi: “Emeklilik şirketlerine sağlık sigortası satma yetkisinin verilmesiyle değişen yeni mevzuat sayesinde, Aegon olarak sağlık sigortacılığı hizmetleri için gereken lisansı aldık. Sağlık sigortası satışıyla bu alanda da ürün çeşitliliğimizi artırarak yeni bir döneme giriyoruz. Sağlık sigortacılığına olan ilgimizi Acıbadem Sigorta gibi alanında öncü bir şirketle hayata geçireceğimiz yenilikçi işbirliği modeliyle pekiştirmek suretiyle güçlerimizi birleştiriyoruz. Bu sayede, hayat sigortasında geliştirdiğimiz özel ürünlere ek olarak, sağlık alanında da çeşitlilik sağlayarak daha fazla kişiye hizmet vermeyi ve sektör penetrasyonuna katma değer sağlamayı planlıyoruz. Müşterilerimize, özel sağlık sigortası ürünlerini Aegon güvencesi ve kalitesiyle; sağlık sigortacılığı operasyonlarını ve teminat güvencesini Acıbadem Sigorta ile memnuniyet odaklı ve sürdürülebilir hizmet anlayışıyla “senCard” çatısı altında sunacağız.” dedi.

Acıbadem Sigorta ve Hayat Sigorta A.Ş. CEO’su Gökhan Gürcan ise süreci, “Sağlık ve sigortacılık sektörüne karşı verdiğimiz önemin bir yansıması olan senCard Üyelik Programı ile tüm konsantrasyonumuz sigortacı kimliğimizin dışındaki değer önermelerimizi tek bir ekosistemde bir araya getirmek ve en nihayetinde, tüm paydaşlarımızın “sağlıklı ve mutlu yaşam danışmanı” olabilmek. İşte bu amaçla en güçlü olduğumuz yönlerimizi prestijli sigorta şirketleri ile paylaşan, onların da kendi bilgi birikimlerini bizimle paylaşmasına vesile olacak senCard Üyelik Programı’na; sektörün güvenilir ve hizmet odaklı oyuncusu Aegon’un da katılmasından memnuniyet duyuyoruz. Bu işbirliği ile hedefimiz sadece pazarı genişletmek ve pazar paylarımızı arttırmak değil; ezber bozan uygulamaları hayata geçirerek, ekonominin üzerindeki sağlık yükünü hafifletmek. Aegon ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle, sağlık sektörüne büyük katkılar sunacağımıza inanıyoruz.” sözleriyle özetledi.

Önceki ve Sonraki Haberler