1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. SEDDK her alanda sahada olacak

SEDDK her alanda sahada olacak

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu yönetimi, yeni dönem stratejilerini paylaştı.

SEDDK her alanda sahada olacak

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) yönetimi, yeni iletişim stratejisi kapsamında ilk kez basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sigortacılık ve Özel Emeklilik sektörlerinin ülke ekonomisindeki öneminin altı çizilirken, sürdürülebilir büyüme vurgusu yapıldı.

Kurucu yönetimden bayrağı devralan SEDDK’nın yeni yönetimi Başkan Mehmet Akif Eroğlu, İkinci Başkan Davut Menteş, Kurul Üyeleri Fatih Küçükcan, Mahmut Güngör, Doç. Dr. Yusuf Dinç ve Başkan Yardımcıları ve Daire Başkanlarıyla birlikte basın mensuplarıyla buluştu. Yeni yönetim, sektörlerin sağlıklı işleyişi, gelişimi ve ekonomiye katkısı için yapısal çözümlerden, ortak akılla geliştirilen iş birliklerine kadar birçok başlıkta yeni vizyon ve anlattı.

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, henüz 2.inci yılını geride bırakan kurumun başta pandemi olmak üzere yaşanan tüm zorluklara rağmen geride kalan sürede en öncelikli sorumluluğu olan kamu yararını gözeterek sektörün sağlıklı gelişimi için birçok önemli düzenlemeye imza attığını ve denetleme görevini de başarıyla yerine getirdiğinin altını çizdi.

“Sahada ve proaktif olacağız”

“Kurumun kurucu ekibine bizlere bu kadar motive bir ekip bıraktıkları için teşekkür etmek istiyorum” diyen Eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Kurumumuz kısa sürede sektörün tüm paydaşların referans noktası olmayı başardı. Her geçen gün güçlenen kadromuzla sektörün sağlıklı bir şekilde gelişimi için ortak akıl ve istişare ile tüm paydaşları yakından dinleyerek önemli işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Şeffaf bir yönetim tarzını benimsediğimiz yeni dönemimizde her alanda sahada ve proaktif olacağız. Attığımız adımları ve sektörlerimizle ilgili bilgileri sosyal medya hesaplarımızdan duyurarak güçlü bir iletişim politikası izleyeceğiz.” dedi

Sektörün kronik sorunlarına ilişkin çalışmalara başladıklarını ifade eden Eroğlu, “Sorunlara yapısal çözümler geliştirmek için sektör paydaşlarının da içinde yer aldığı çalışma grupları oluşturduk. Amacımız eylem planı oluşturarak hızlı ve kapsamlı şekilde aksiyon almak.” şeklinde konuştu.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler