1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Sigorta Cini 2018’de iki kat büyüdü

Sigorta Cini 2018’de iki kat büyüdü

Perakende sigorta mağaza zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, 2018 yılını bir önceki yıla göre 2 kat büyüyerek kapatmaya hazırlanıyor

Sigorta Cini 2018’de iki kat büyüdü

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, İzmir Yerel Basını ile bir araya geldi. Sigorta Cini Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Sigorta Cini İzmir Yerel Basın Buluşması’nda 2018 yılına ilişkin değerlendirmeler, 2019 yılı beklenti ve hedefler paylaşıldı. Perakende sigorta mağaza zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, 2018 yılını bir önceki yıla göre 2 kat büyüyerek kapatmaya hazırlanıyor. Sigorta Cini, 2018 yılında 90 milyon TL prim üretti.

Toplantıda konuşan Sigorta Cini Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı, sektöre ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edecekleri belirterek, "Mahallenizin Sigortacısı sloganıyla yola çıktığımız günden itibaren yatırımlarımızı ve büyümemizi sürdürüyoruz. Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri olarak ülke genelinde yeni mağazalar açarak sigortayı hiç bilmeyen ve daha önce sigortaya sahip olmayan tüketicileri sigorta konusunda bilinçlendirmek ve böylece sektöre yeni müşteriler kazandırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Müşterilerin ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü belirleyerek Türkiye’nin en güvenilir 20 sigorta şirketine ilişkin karşılaştırmalı tavsiye hizmeti sunduklarını kaydeden Erdem Aydınlı, “Herkesin bir sigortaya ihtiyacı var. Biz Sigorta Cini olarak halkımızı profesyonel sigortacılık hizmetlerine erişimini ulaşılabilir kılarak, bu ürünlerden faydalandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler