1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sigorta sektöründe üç farklı ürün tek poliçede olabilecek

Sigorta sektöründe üç farklı ürün tek poliçede olabilecek

Sigorta sektöründe yeni dönem başlıyor. Bireysel Emeklilik ürünü satışı yapan işletmeler, bu paketle birlikte artık hayat, sağlık ve ferdi kaza gibi farklı ürünleri de satma şansına sahip olacak. İşte ayrıntılar...

Sigorta sektöründe üç farklı ürün tek poliçede olabilecek

Ekim ayı başında yayınlanan Bütünleşik Emeklilik Planına İlişkin Genelge ile sigorta sektöründe yeni bir döneme girildi. Bireysel Emeklilik hizmeti veren şirketler, bütünleşik olarak bir güvence paketi sunabilecek. 

Konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Sigorta ve Reasürans Brokerleri Derneği Başkanı Selcen Gür, özel ve tamamlayıcı sağlık sigortası ile hayat ve bireysel emekliliğin bütünleşik bir ürün olmasının sigortalılar için avantaj sağladığına vurgu yaptı ve sigorta pazarının büyümesi için de bu gelişmenin bir fırsat yarattığını kaydetti. 

Farklı ürünlerin tek çatı altında toplandığı bu yeni sistemin faydalarına değinen Gür, ayrıca ferdi kaza ve seyahat sağlık ürününün de pakete eklenebildiğine dikkat çekti ve indirimli check-up, göz muayenesi, diş röntgeni gibi hizmetlerin de bu şekilde alınabileceğini söyledi.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler