1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Sigortam.net, Stevie Awards’ta iki altın ödül kazandı

Sigortam.net, Stevie Awards’ta iki altın ödül kazandı

Sigortam.net, yenilediği web sitesi ve yeni reklam kampanyasıyla Stevie Awards’ta iki altın ödül kazandı.

Sigortam.net, Stevie Awards’ta iki altın ödül kazandı

Sigortam.net, Stevie Awards’ta iki altın ödül birden kazandı. Sigortam.net, yenilediği web sitesi ile “Sigorta” kategorisinde, oyuncu Cengiz Bozkurt’un yüzü olduğu yeni reklam serisiyle de “Sigortacılıkta Yılın Pazarlama Kampanyası” kategorisinde altın ödül kazandı.

Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz, uluslararası arenada iş dünyasının en saygın ödüllerinden biri olan Stevie Awards’ta iki altın ödül birden kazanmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Sigortam.net’te müşteri odaklı bir yaklaşımla gerçekleştirdiğimiz dönüşüm yolculuğumuzun ödüllerle taçlandırılması bizleri daha iyisini yapmak konusunda cesaretlendiriyor. Web sitemizi baştan yaratma sürecinde dünyadaki en iyi sitelerinden biri olma hedefimiz vardı. Stevie Awards altın ödülüyle kendimize ne kadar doğru bir hedef koyduğumuzu bir kez daha gördük. 22 yıllık geçmişe sahip şirketimizin yeni marka kimliğini ortaya koyduğumuz reklam kampanyamızla da uluslararası arenada adımızdan söz ettirmeyi başardık. Yeni dönemde teknolojiye ve insan kaynağına yaptığımız yatırımlarla müşterilerimizin kafalarındaki soru işaretlerine daha net yanıtlar bulabilecekleri bir yapıyla hizmet veriyoruz. Artık daha yalın, daha anlaşılır, değişen müşteri ihtiyaçlarına anında çözüm üreten, etkileşimli ve yenilikçi bir web sitesiyle müşterilerimizin yanındayız. ‘Müşterinin Şampiyonu’ olmak vizyonuyla sigorta gibi komplike bir dünyayı müşterilerimiz için netleştirmek, karmaşık bir ürün olan sigortayı çok daha anlaşılır, basit, uygun ve erişilebilir hale getirmek için çalışıyoruz. Yeni nesil teknolojik çözümleri insan dokunuşuyla harmanlayarak sigorta alanında müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıma hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler