1. HABERLER

  2. LİFE&STYLE

  3. Sirena 78 dünyanın karşısına çıkacak

Sirena 78 dünyanın karşısına çıkacak

Sirena Yachts 6-11 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Cannes Yat Festivali’nde Sirena 78 tanıtmaya hazırlanıyor. Sirena Marine Yönetim Kurulu Başkanı İpek Kıraç Sirena 78’in festivalin yıldızı olacağını söylüyor.

Sirena 78 dünyanın karşısına çıkacak

Türkiye’nin ilk seri üretim yat markası Sirena Yachts, Sirena 78’i ilk kez dünyanın karşısına çıkarmak için gün sayıyor. Sirena Yachts, Sirena 78’i 6-11 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Cannes Yat Festivali’inde tanıtacak.

Sirena 78 ile büyük bir gurur ve heyecan içinde olduklarını belirten Sirena Marine Yönetim Kurulu Başkanı İpek Kıraç, “Türkiye her geçen yıl dünyanın önde gelen tekne üreticilerinden biri olma konumunu güçlendiriyor. Üç tarafı denizlerle çevrili bir ülke olarak gerek sektörümüzün gelişimine gerekse de taşıdığımız potansiyele baktığımızda önümüzdeki yıllarda en temel sanayi alanlarımızdan birinin yat sektörü olacağını öngörüyorum. Bu kapsamda Sirena Marine olarak ülkemizin bu sektördeki hızlı gelişimine katkı sağlamaktan ve küresel ölçekte iddiamızı güçlendirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ar-Ge ve inovasyona yaptığımız yatırımlar ve yetkinliği yüksek insan kaynağımız ile Bursa Orhangazi’deki tersanemizde dünya kalitesinde üretim yapıyor, istihdam yaratıyor ve gerçekleştirdiğimiz ihracat ile ülkemiz ekonomisine katkı sağlıyoruz. Sirena Marine olarak bu yıl sektörümüzdeki ihracat sıralamasında 7’nciliğe yükseldik. Ürettiğimiz yeni teknelerle sadece ülkemizde değil dünyada sektörümüze ilham vermeye devam ediyoruz. Sirena 78 ülkemizin bu sektördeki potansiyelinin, Ar-Ge, inovasyon ve üretim gücümüzün, mühendislik kabiliyetlerimizin ve her şeyden önemlisi bu alanda dünyadaki iddiamızın en yeni ve en güçlü simgesidir. Cannes Yat Festivali’nin yıldızlarından biri olacak Sirena 78’in Sirena Marine’i dünyanın en iyileri arasına girme hedefine bir adım daha yaklaştıracağına yürekten inanıyorum” dedi.

Uzun menzilli seyir kapasitesine sahip tam donanımlı bir cruiser olarak tasarlanan Sirena 78’in iç ve dış tasarımı sahibinin isteğine göre düzenlenebiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler