1. HABERLER

  2. LİFE&STYLE

  3. Şişecam NUDE'dan özel tasarımlar

Şişecam NUDE'dan özel tasarımlar

Şişecam’ın global tasarım markası NUDE, ‘Simple is Beautiful’ (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturuyor.

Şişecam NUDE'dan özel tasarımlar

Dünyanın ikinci en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu'nun global tasarım markası NUDE, uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarını sunuyor. Dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yapan marka, ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan NUDE; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova’nın da aralarında olduğu dünyaca ünlü tasarımcılar ile çalışıyor.

NUDE tasarımları Türkiye'de Paşabahçe Mağazaları'nda satılıyor. Global ölçekte ise Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue, Nordstrom, WallpaperSTORE*, MOMA(Francisco, New York, Tokyo ), Bloomingdale’s, John Lewis, Fenwick, AMARA Living, La Rinascente Milan, satış noktaları arasında yer alıyor.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler