1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Sompo Japan Sigorta ‘Samuraylar Kulübü’nü tanıttı

Sompo Japan Sigorta ‘Samuraylar Kulübü’nü tanıttı

Japon ve Türk medeniyetlerinin ortak değerleriyle harmanlanan felsefenin bir yansıması olan Sompo Japan Sigorta ‘Samuraylar Kulübü’ özel bir geceyle tanıtıldı

Sompo Japan Sigorta ‘Samuraylar Kulübü’nü tanıttı

Japon ve Türk medeniyetlerinin ortak değerleriyle harmanlanan felsefenin bir yansıması olan Sompo Japan Sigorta ‘Samuraylar Kulübü’ özel bir geceyle tanıtıldı.

Sompo Japan Sigorta’nın iş yapış kültürü ve felsefesi ile ahenk içinde çalışan 32 acentesi Samuray Kulübü’ne girmeye hak kazandılar. Ayrıca Samuraylar Kulübüne giren acentelere kulübe katılım plaketleri ile birlikte Shado Sanatı ile yazılmış Samuray Acente Unvanları da bu gecede takdim edildi.

Açılış kokteyli ile başlayan Samuraylar Kulübü lansman gecesi Sompo Japan Sigorta CEO’su Recai Dalaş’ın açılış konuşması ve, Dr. Erdal Küçükyalçın’ın “Bushido: Samurayın Yolu ve Stratejik Liderlik” konulu konuşması ile devam etti. Atsuko Suetomi’nin Koto,Hakan Güngör’ün kanun ve Ali Tüfekçi’nin ney performansı sergilediği lansman gecesi, Dilek Sert Erdoğan’nın şarkılarıyla güzel anlara sahne oldu.

Sompo Japan Sigorta Samuray Kulübü lansmanında değerlendirmelerde bulunan Sompo Japan Sigorta CEO’su Recai Dalaş şu şekilde konuştu: “Samuraylar Kulübü bir acente kulübü olmanın ötesine çıkıyor. Bu kulübün felsefesi adalet, dürüstlük, sadakat, onur, cesaret ve hayırseverlik erdemleri üzerine inşa edildi. Samuraylar Kulübümüz bu felsefe doğrultusunda fikir üretip şirketimizin daha da ileri gitmesine ön ayak olacak. Bu kriterleri sağlayarak Samuraylar Kulübü’nde yer alan 12 Shogun ve 20 Samuray olmak üzere toplam 32 acentemizi tebirk ediyor, aramıza hoş geldiniz diyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler