1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son dönemde en çok Araç Kredisi’ne bakılıyor

Son dönemde en çok Araç Kredisi’ne bakılıyor

olayinkolayi.com, güncel verileri paylaştı. Sitenin yaptığı açıklamaya göre olayinkolayi.com üzerinden kredi araştıranların yüzde 35’i, fiyat olarak daha uygun Kredi Hayat Sigortası teklifi arıyor.

Son dönemde en çok Araç Kredisi’ne bakılıyor

“Burada her olayın bir kolayı var!” sloganıyla hizmet veren olayinkolayi.com’un güncel verilerine göre, arama motoru üzerinden siteyi keşfeden ziyaretçiler içinde ilk sırayı yüzde 46’lık bir oranla Araç Kredisi arayanlar alıyor. Onu, yüzde 28 ile Konut Kredisi, yüzde 26 ile de İhtiyaç Kredisi arayanlar takip ediyor. 

Kullanıcı verilerine ilişkin açıklamalarda bulunan Aegon Analitik ve Performans Yönetim Koordinatörü Metin Kaygaldurak , “Gördüğümüz kadarıyla Araç, Konut veya İhtiyaç Kredisi kullanacakların aklında yanıt bulmayı bekleyen pek çok soru var. Burada ilk sırayı “Kredi masraflarımı nasıl düşürebilirim?” sorusu alıyor. Olayinkolayi.com ziyaretçilerimizin çoğunluğu, alacakları kredinin önemli masraf kalemleri arasında yer alan Kredi Hayat Sigortası’nı en uygun fiyata satın alma arayışı içinde.” dedi. Olayınkolayı Çağrı Merkezi ve Whatsapp hattı üzerinden verdikleri ücretsiz asistanlık hizmetiyle, müşterilerini kredi ve sigorta süreçleriyle ilgili bilgilendirdiklerini ifade eden Kaygaldurak, olayinkolayi.com olarak Kredi Hayat Sigortası’nı yüzde 40’a varan indirimli fiyatlara sunarak, finansman ihtiyacı olanların bütçelerini rahatlattıklarını söyledi. 

Konut, kredi ve sigorta işlemleri tek adreste

Olayinkolayi.com, ev alırken, kredi ararken, sigorta yaptırırken veya taşınırken ihtiyaç duyulan tüm işlemleri çok daha kolay hale getiriyor. Sitede yer alan hesaplama araçları sayesinde kullanıcılar, konut ve kredi ile ilgili olası masraflarını kolayca hesaplayıp bütçelerini buna göre ayarlayabiliyor. Ayrıca olayinkolayi.com ziyaretçileri, kendilerine sunulan avantajlı teklifler sayesinde kredi ve sigorta yolculuğunda karşılarına çıkan gereksiz masraflardan kurtuluyor. Sektör uzmanı olayinkolayi.com, 0850 222 3466 numaralı Whatsapp hattı üzerinden de anlık yanıt sistemiyle hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında müşterilerinden gelen soruları cevaplıyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler