1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Tamoniki.com'dan Anadolu Sigorta'yla iş birliği

Tamoniki.com'dan Anadolu Sigorta'yla iş birliği

Sigorta fiyat karşılaştırma sitesi Tamoniki.com anlaşmalı sigorta şirketlerine Anadolu Sigorta’yı ekledi

Tamoniki.com'dan Anadolu Sigorta'yla iş birliği

Sigorta fiyat karşılaştırma sitesi Tamoniki.com anlaşmalı sigorta şirketlerine Anadolu Sigorta’yı ekledi. Kısa süre önce“Hemen karşılaştır, işini kolaylaştır” sloganıyla fiyat karşılaştırmaya başlayan site, sadece karşılaştırma yapan, satış operasyonunu aracılara veya sigorta şirketine bırakan yeni iş modeliyle öne çıkıyor. 

Admiral Group’un bünyesinde yer alan fiyat karşılaştırma sitesi Tamoniki.com, iş ortakları arasına Türkiye’nin en köklü sigorta şirketlerinden biri olan Anadolu Sigorta’yı kattı.

Aracına trafik sigortası ve kasko yaptırmak isteyenlerle, anlaşmalı sigorta şirketlerini biraraya getiren Tamoniki.com, kullanıcılarını Anadolu Sigorta’nın avantajlı tekliflerine birkaç dakika içerisinde ulaşmak mümkün olacak.

Sadece fiyat karşılaştırması yapan ve satış operasyonunu aracılara veya sigorta şirketine bırakan yeni iş modeliyle öne çıkan site, kullanıcılarına ilk olarak Anadolu Sigorta araç sigortası ürünlerini sunuyor. 

Tüketiciye seçme hakkı sağlayarak onların işini kolaylaştırdıklarının altını çizen Tamoniki.com CEO’su Elif Aksoy Yenidünya, “Tamoniki.com olarak sigortacılık sektörünün dijitalleşme sürecine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Kullanıcılarımıza yeni çözümler sunma yönündeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İş ortaklarımız arasına katılan Türkiye’nin en köklü sigorta şirketlerinden biri olan Anadolu Sigorta ile birlikte portföyümüzü genişletmeyi sürdüyoruz. Önümüzdeki dönemde sigorta alanında farklı kategorilerde fiyat karşılaştırması yapmaya da başlayarak mevcut ürün portföyümüzü genişleteceğiz” dedi.

Tamoniki.com ile yapılan iş birliğinin, Anadolu Sigorta’nın dijital platformların gelişimine verdiği önemi net bir şekilde gösterdiğini vurgulayan Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez ise iş birliği hakkında şunları söyledi; “Sektörümüzün öncü firması olarak sigortalılarımızın ve aracılarımızın farklı ihtiyaçlarına cevap verecek yeni iş modellerini hayata geçirmekten memnuniyet duyuyoruz. Anadolu Sigorta’nın teknolojik liderliğinin bir yansıması olarak ve dijital kanalları kullanmak isteyen tüketicilerin beklentilerinden yola çıkarak hem sigortalılarımıza hem de aracılarımıza katma değer yaratacak olan bu işbirliğini hayata geçirdik. Bu platformun, ürünlerimizin fiyat ve içeriklerini karşılaştırma imkanı sunarak sektörde tüketiciye sunduğumuz değeri ve avantajlı fiyat/performans oranımızı en iyi biçimde ortaya koyacağı düşüncesindeyiz”.

Önceki ve Sonraki Haberler