1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. TARSİM’den ödüllü fotoğraf yarışması

TARSİM’den ödüllü fotoğraf yarışması

TARSİM 7. Ulusal Fotoğraf Yarışması’na başvurular devam ediyor. “Türkiye’de Tarım” konulu fotoğraf yarışması için son başvuru tarihi 15 Mayıs.

TARSİM’den ödüllü fotoğraf yarışması

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) tarafından, Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) ile birlikte düzenlenen fotoğraf yarışması ile tarım faaliyetlerinin öneminin vurgulanması, bu faaliyetlerin kesintiye uğramasının olumsuz sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekilmesi, ülke genelindeki çiftçiler nezdinde tarım sigortaları ile ilgili farkındalığın arttırılması ve yaygınlaştırılması amaçlanıyor. “Türkiye’de Tarım” konulu fotoğraf yarışması için başvurular, 15 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

TARSİM’in aynı zamanda fotoğraf sanatına verdiği değerin bir göstergesi olan yarışma, Seçici Kurul Üyeleri ve birinci dereceden yakınları ile Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) üst düzey yöneticileri, Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) Yönetim Kurulu Üyeleri ve birinci derece yakınları dışında, Türkiye’de ikamet eden ve 18 yaşını doldurmuş herkesin katılımına açık olacak. Yarışma için birincilik ödülü 7.500 TL, ikincilik ödülü 6.500 TL, üçüncülük ödülü 5.000 TL ve 3 adet mansiyon ödülü ise 1.500’er TL olarak belirlendi.

Ücretsiz katılım sağlanabilen yarışma ile ilgili detaylı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak üzere, fotondernegi.com/tarsim adresi ziyaret edilebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler