1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tatil dönemi yola çıkmadan önce en çok neyinizi sigortalatmak istersiniz?

Tatil dönemi yola çıkmadan önce en çok neyinizi sigortalatmak istersiniz?

Sigortam.net sokak röportajları ile "Tatil dönemi yola çıkmadan önce en çok neyinizi sigortalatmak istersiniz?" sorusuna cevap aradı.

Tatil dönemi yola çıkmadan önce en çok neyinizi sigortalatmak istersiniz?

Sigortam.net soruyor:

Tatil dönemi yola çıkmadan önce en çok neyinizi sigortalatmak istersiniz?

Havalar ısındı, yaz tatili planları hızlandı. Türkiye’nin ilk ve lider dijital sigorta platformu Sigortam.net, yaptığı sokak röportajlarına bir yenisini daha ekledi ve “Tatil dönemi yola çıkmadan önce en çok neyinizi sigortalatmak istersiniz?” sorusunu sordu. Sokak röportajlarına katılanlar ise bu soruya birbirinden eğlenceli yanıtlar verdi. 

Türkiye’nin ilk ve lider insurtech markası Sigortam.net, hem toplumda sigorta konusundaki farkındalığı artırmak hem de tüketicilerin ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği eğlenceli sokak röportajlarına devam ediyor. 

Yaz tatili yaklaşırken sokağa çıkan Sigortam.net, “Tatil dönemi yola çıkmadan önce en çok neyinizi sigortalatmak istersiniz?” sorusunu sordu ve vatandaşlardan hem ilginç hem de eğlenceli yanıtlar aldı.

Yaz aşkını sigortalatmak isteyen de var güneş kremini de

Sokak röportajına farklı bakış açılarıyla verilen yanıtlar arasında ailesini, eşini, sevgilisini, yaz aşkını, kedisini sigortalatmak istediğini söyleyenler dikkat çekti. Diğer yandan eğlencesini, güneş kremini, uçak biletini, güneş gözlüğünü, bilgisayarını, değerli eşyalarını, telefonunu sigortalatmak isteyenler de öne çıktı. Röportaja katılanların en çok verdiği yanıt ise “evimi ve arabamı sigortalatırdım” oldu.

Sigortam.net’in videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.  

https://www.instagram.com/reel/C7y8r9nOBDU/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D 

Önceki ve Sonraki Haberler