1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Trafik ve kasko poliçelerinde ücretsiz çekici hizmeti

Trafik ve kasko poliçelerinde ücretsiz çekici hizmeti

sigortaladım.com trafik ve kasko poliçelerinde ücretsiz çekici hizmeti sunmaya başladı

Trafik ve kasko poliçelerinde ücretsiz çekici hizmeti

Türkiye’de trafik kazaları ilk 7 ayda 200 bini aştı, 120 binden  fazlası maddi hasara neden oldu. Dijital sigorta platformu  sigortaladım.com, sürücüleri trafik sigortası ve kaskoya teşvik etmek  için ücretsiz Yol Yardım Paketi kampanyası başlattı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre 2021’in ilk 7 ayında Türkiye’de 217 bin 462 trafik kazası meydana geldi. 94 bin 326 aracın karıştığı bu kazaların 123 bin 136’sı ise maddi hasarlı  kaza olarak kayıtlara geçti. Maddi hasarlı kazaların en çok yaşandığı  şehirlere bakıldığında 18 bin 555’le İstanbul ilk sırada gelirken, onu
12 bin 707 kazayla Ankara ve 11 bin 263 kazayla İzmir izledi. 

Bu  tablo trafik sigortası ve kaskonun önemini bir kez daha gündeme  getirirken dijital sigorta platformu sigortaladım.com'dan da  sürücüleri teşvik etmeye yönelik bir hamle daha geldi. Dijital sigorta  platformu sigortaladım.com, sürücüleri daha yeşil bir çevre konusunda  teşvik etmek amacıyla zorunlu trafik sigortası alan kullanıcılara  ücretsiz egzoz emisyon ölçümü kampanyasına başlatmıştı. Buna ek  olarak  trafik ve kasko sigortalarını sigortaladım.com’dan satın alan  kullanıcılarına ücretsiz Yol Yardım Paketi hediye ettiğini de duyurdu.

Özveren: “Çekici hizmetinden yılda iki kez ücretsiz  faydalanılabiliyor”

Kampanyaya ilişkin ayrıntıları paylaşan sigortaladım.com Pazarlama Direktörü İzzet Özveren,“Kampanya kapsamında trafik ve/veya kasko  sigortasını sigortaladım.com’dan alan kullanıcılar, kaza ve arıza  durumunda çekici hizmetinden yılda 2 kez ücretsiz yararlanabiliyor. Araç kapılarının arızalanması, anahtarların kaybedilmesi, çalınması  veya araçta unutulması nedeniyle araca girilemediği durumlarda olay  yerine anahtarcı gönderiliyor. Kapının açılmaması durumunda ise yılda 1 kez aracın en yakın servise çekilmesi sağlanıyor. Aynı zamanda yılda
1 kez olmak üzere benzini biten araçları en yakın benzin istasyonuna  götürmek üzere de çekici hizmeti veriyoruz. Lastik arızası durumunda  ise araçta mevcut olan yedek lastikle değiştirmek için olay yerine bir  servis görevlisi gönderiyor, lastiğin olay yerinde değiştirilememesi  halinde aracının en yakın servise çekilmesini sağlıyoruz” dedi.

Kızıltepe: “Kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya ve farklı  müşteri deneyimleri sağlamaya devam edeceğiz”

Araç hasarlarında ve arıza durumunda sundukları ücretsiz destekle hem  trafik sigortası ve kasko bilincini artırmayı hem de araç sahiplerinin  zor anlarında yanlarında olmayı amaçladıklarına da değinen  sigortaladım.com Genel Müdür Yardımcısı Orçun Kızıltepe  “Trafik  sigortalarında daha yeşil bir çevre için diyerek egzoz gazı emisyon  ölçüm hizmeti hediye ettiğimiz bu dönemde, yine trafik sigortası gibi  zorunlu olan bir üründe genellikle yer almayan hizmetleri  müşterilerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yol Yardım Paketi ile  kaza ve arıza anlarında müşterilerimizin yanında olarak, yaşadıkları  zor anlara hızlı ve kolay bir çözüm sunmak istiyoruz. Tüm  kampanyalarımızda olduğu gibi, bu kampanyamızda da kullanıcılarımızın  hayatlarını kolaylaştırmayı hedefledik ve çalışmalarımıza bu yönde  devam edeceğiz” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Önceki ve Sonraki Haberler