1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. TÜGAP, sektörün geleceği konulu toplantı düzenledi

TÜGAP, sektörün geleceği konulu toplantı düzenledi

TÜGAP ürk Sigorta Sektörünün Geleceği Ve Girişimci Acentelerin Önemi Konulu video konferans düzenledi. 21 Ocak'ta düzenlenen toplantıya TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut olmak üzere birçok önemli isim de katılım gösterdi. 

TÜGAP, sektörün geleceği konulu toplantı düzenledi

TÜGAP (Türk Girişimci Acenteler Platformu) Türk Sigorta Sektörünün Geleceği Ve Girişimci Acentelerin Önemi Konulu video konferans düzenledi. 21 Ocak'ta düzenlenen toplantıya TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut olmak üzere birçok önemli isim de katılım gösterdi. 

Çok geniş bir coğrafi katılımcı profili ile Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden, Azerbaycan’dan ve yurdun dört bir yanından sektör temsilcilerinin ilgi gösterdiği çevrimiçi konferansı 250 kişinin takip ettiği bildirildi. 

Sadece acenteler değil farklı şehirlerin sigortacılık meslek yüksek okulu öğrencileri ve eksperler de toplantıya katılarak görüşlerini ve sorunlarını aktarma imkanı buldular.

TÜGAP Başkanı Abdülcelil Alkış’ın moderatörlüğünde yapılan toplantıda Kefalet Sigortalarından, Zorunlu Sigortalara, Alacak Sigortalarından Mesleki Sorumluluk Sigortalarına kadar çok farklı konu başlıkları gündeme geldi.

SAİK Çalışmaları hakkında katılımcılara detaylı bilgiler aktaran İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut, katılımcılardan gelen soruları da cevaplayarak, genç meslektaşlarımıza mesleki deneyimlerini aktararak tavsiyelerde de bulundu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler