1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Türkiye Sigorta bayramı ve 23 Nisan'ı Dayanışma Obası’nda kutladı

Türkiye Sigorta bayramı ve 23 Nisan'ı Dayanışma Obası’nda kutladı

Türkiye Sigorta, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü’nde kurulumu devam eden Türkiye Sigorta Dayanışma Obası’nda düzenlenen Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde çocuklarla buluştu

Türkiye Sigorta bayramı ve 23 Nisan'ı Dayanışma Obası’nda kutladı

Türkiye Sigorta, Kahramanmaraş'ta düzenlenen etkinlikle Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarla birlikte kutladı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü'nde inşa süreci devam eden Türkiye Sigorta Dayanışma Obası'nda gerçekleşen etkinlikte, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı.

Etkinliğe Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, şirketin üst düzey yöneticileri ve bölge ekipleri katılırken, çocuklar yüz boyama, basketbol, futbol gibi aktivitelerin yanında YGA bilim atölyesi, Dünya Etnospor Konfederasyonu mas güreşi, binicilik, okçuluk gibi etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdi. Sihirbaz gösterileri de günün devamında düzenlendi. Obada faaliyete geçen kütüphane ve etüt merkezinde, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için online eğitimlere katılabilmeleri amacıyla bir bilgisayar laboratuvarı kuruldu. Etkinlik kapsamında çocuklara bayramlıklar ve oyuncaklar dağıtıldı.

Türkiye Sigorta Dayanışma Obası'ndaki bayram etkinliklerine katılan Genel Müdür Atilla Benli, "Ramazan süresince deprem bölgesinde düzenlediğimiz iftar ve sahur etkinliklerine ek olarak, Türkiye Sigorta Dayanışma Obası'nda Ramazan Bayramı ve 23 Nisan heyecanını halkımızla bir arada yaşıyoruz" dedi.

Benli şunları ekledi: "Türkiye Sigorta olarak, deprem bölgesine verdiğimiz destekleri sürdürülebilir hale getirmeye, yaraları birlikte sarmaya ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın, özellikle çocuklarımızın bayram mutluluğunu yaşamaları için elimizden gelenin en iyisini yaparak yanlarında olacağız. Ramazan Bayramımızı ve geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım."

Önceki ve Sonraki Haberler