1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Vakıf Emeklilik, müşteri memnuniyetini tescilledi

Vakıf Emeklilik, müşteri memnuniyetini tescilledi

Vakıf Emeklilik, dünyanın en saygın belgelendirme şirketlerinden biri olan Tüv-Süd denetimlerinden geçerek ISO 18295, ISO 9001 ve ISO 10002 Kalite Yönetim Belgesi Sertifikaları’nı almaya hak kazandı

Vakıf Emeklilik, müşteri memnuniyetini tescilledi

Vakıf Emeklilik, şirketlerin müşteri şikâyetlerini etkin ve verimli bir şekilde yöneterek müşteri memnuniyetinde önemli bir katma değer sağlayan ve müşteri iletişim merkezi standartlarındaki en kaliteli hizmet anlayışını benimseyen ISO 10002 ve ISO 18925 sertifikalarını almaya hak kazandı.

Öte yandan yönetim sistemlerindeki gelişimini de çağın gereksinimlerine uygun olarak yapılandıran Vakıf Emeklilik, bu denetim sonucunda da ISO 9001 sertifikasının sahibi oldu.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Vakıf Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Volkan Sinan yoğun bir hazırlık süreci yaşadıklarını belirterek “Tüv-Süd tarafından yapılan denetimlerde tüm ilgili süreçlerimiz irdelenmiş, tüm dokümantasyon değerlendirilmiş ve herhangi bir uygunsuzluk tespit edilmemiştir. Kuruluşumuz her üç standartta da oldukça başarılı sonuçlar almıştır.” dedi. Alınan ISO sertifikalarının müşteri memnuniyetinde önemli bir artışa vesile olacağına değinen Sinan “Vakıf Emeklilik olarak müşteri ihtiyaçlarına eksiksiz ve zamanında karşılık vermemize olanak sağlayan çağın teknolojik ve yönetsel gereksinimlerine odaklanıyor ve müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler