1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. VHV Sigorta konut sigortası poliçelerini yeniledi

VHV Sigorta konut sigortası poliçelerini yeniledi

VHV Sigorta konut sigortası segmentine üç yeni poliçe ekledi

VHV Sigorta konut sigortası poliçelerini yeniledi

VHV Sigorta konut sigortası poliçelerine yenilerini ekleyerek güçlendirdi. VHV Sigorta Genel Müdürü Fatih Ağacık, konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada “Bir deprem ülkesi olarak sahip olduğumuz varlıkları güvence altına almak için sigortaya sarılmalıyız. Özellikle de bin bir emekle sahip olduğumuz evlerimizi mutlaka sigorta güvencesi altına almalıyız,” dedi. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sigortanın öneminin daha da artığının altını çizen Ağacık, “Ülkemizde sigortalanabilir konutların tamamı için deprem ve konut sigortası yaptırılması gerekiyor. Bu amaçla VHV Sigorta olarak konut sigortası ürünümüzü teminat, maliyet, kazanç ve ek avantajlarla güçlendirerek Eko Paket, Standart Paket ve Lüks Paket adı altında üç paket opsiyonu ile hizmete sunduk,” dedi.

VHV Sigorta'nın sunduğu poliçelerden Eko Paket poliçesinde, deprem teminatının da içinde yer aldığı doğal afetler, yangın, hırsızlık, terör olayları gibi risklere karşı konut teminat altına alınırken, poliçe içerisinde ilave olarak kira kaybı, cam kırılması, ferdi kaza, üçüncü kişi mali sorumluluk gibi geniş teminatlarda bulunuyor.

Kapsamlı korumanın sağlandığı Standart Paket ise Eko Pakete ek olarak, evdeki izolasyon eksikliği, elektronik eşyalar, gıda bozulması gibi teminatlarla daha da güçlendirildi.

Tüm risklere karşı konutun güvence altına alınabildiği Lüks Pakette de iki pakete ek olarak akvaryum teminatı, kazı sonucu yer kayması, geçici ikametgah masrafları, gasp kap kaç teminatı, hukuksal koruma, üçüncü şahıslara ait eşyalar ve evcil hayvan sorumluluk gibi ilave teminatlar yer alıyor.

Öte yandan üç paket opsiyonunda da sigortalılara, acil su ve elektrik tesisatı onarımından ambulans hizmetine, bilgisayar asistans hizmetinden pet asistans hizmetine, ütü ve indirimli kuru temizleme hizmetinden, boya badana hizmetine, eczanelerde indirimden, mini konut onarım, montaj, demontaj hizmeti gibi birçok ek avantaj standart olarak sunulurken, Lüks Paket’e kombi&klima bakımı, montaj/demontaj, petek temizliği, pet asistans gibi ilave asistans hizmeti de yer alıyor. Yeni konut ürünümüz altında sunulan üç paket opsiyonu hakkında detaylı bilgiye VHV Sigorta acentelerinden ulaşılabiliyor.

Zorunlu deprem sigortasının yalnızca deprem ve deprem sonucu meydana gelen sel, yangın gibi doğal afetler sebebiyle binada oluşan maddi hasarlara karşı güvence sağladığının, diğer yandan konut sigortasının ise hem konut hem de konut içerisinde yer alan tüm eşyaları kapsayan çok daha geniş boyutlu bir güvence imkânı sunduğunu hatırlatan VHV Sigorta Genel Müdürü Fatih Ağacık, “Kahramanmaraş depremleri acı bir şekilde gösterdi ki artık sigortanın hayati önem taşıdığını anlamamız ve yaşanabilecek deprem gibi katastrofik risklere karşı sigorta penetrasyonunu mutlaka artırmamız gerekiyor,”dedi.

"Ürünlerimizi sürekli gözden geçiriyoruz"

Fatih Ağacık, iştiraki oldukları Almanya'nın önde gelen sigortacılık gruplarından VHV Grubu'nun 100 yılı aşan tecrübesinden yararlanarak Türkiye sigortacılığında 2023 yılında birçok yeniliğe imza atacaklarının altını çizerek, "Konut sigortası ürünümüzde yaptığımız yenilikleri bunun ilk adımı olarak görüyoruz. VHV Sigorta olarak sevdiklerimizin ve varlıklarımızın kıymetini kaybetmeden bilmenin önemine inanarak, ürünlerimizi acentelerimizden gelen geri bildirimlerle sürekli gözden geçiriyoruz. Bunun için konut sigortası ürünlerimizi müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre yeniden düzenledik. Konut sigortası ürünümüzdeki üç pakette de daha modüler ve esnek bir yapı sunuyor, sigortalılarımızın ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamayı amaçlıyoruz. Bundan sonra da ürün çeşitliliğini artırmanın yanında, mevcut ürünlerimizde güncellemeler yaparak sigortalılarımızın ihtiyacını en mükemmel seviyede karşılayabilecek kapsamlı ürünlerle, sigortacılıkta penetrasyon seviyesini yukarılara çekmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler