1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. VHV Sigorta web sitesi baştan aşağı yenilendi

VHV Sigorta web sitesi baştan aşağı yenilendi

VHV Sigorta, müşterilere ve iş ortaklarına daha iyi hizmet vermek amacıyla web sitesini yenilediğini duyurdu. 

VHV Sigorta web sitesi baştan aşağı yenilendi

VHV Sigorta pazarlama iletişimi stratejisi doğrultusunda web sitesini yeniden tasarladı. 

Kurumun açıklamasında, hızı, sade tasarımı ve kullanıcı dostu içeriğiyle dikkat çeken web sitesinin birçok ekran boyutuyla uyum sağladığı ve mobil kullanıcıların ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetlerle ilgili bilgilere her an ulaşabilmelerini kolaylaştırdığı belirtildi. 

Kurum, Yeni web sitesi ile, iş ortaklarına ve müşterilere şirketin Türkiye’deki ve dünyadaki yapısı hakkında da bilgiler veriyor.

VHV Sigorta CEO’su Fatih Ağacık konuya dair açıklamasında, "Web sitemiz gelecek hedeflerimizim iletişiminde çok önemli bir rol oynayacak. Yeni dijital evimizi iş ortaklarımız ve müşterilerimize tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz” ifadelerini kullandı. 

Güçlü bir kullanıcı deneyimi 

VHV Türkiye COO’su Mahir Çipil ise “Yeni web sitemiz aracılığıyla başta müşterilerimiz ve iş ortaklarımız olmak üzere tüm kullanıcılarımızla dijital etkileşimimizi artırmayı hedefliyoruz. Bu aynı zamanda sade tasarımı ve teknik özellikleri sayesinde tüketicilerin ihtiyaç duydukları bilgilere daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmalarını sağlayacak” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler