1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. XFunds, NFT koleksiyonunu sergileyecek

XFunds, NFT koleksiyonunu sergileyecek

XHouse kendi bünyesindeki ilk NFT koleksiyonunun lansman etkinliğini Bodrum Seba Mare’de yapacak. XHouse’un ilk koleksiyonu olan “Elastic Waves” 5-6-7 Ağustos’ta sanatseverlerle buluşacak.

XFunds, NFT koleksiyonunu sergileyecek

Fiziksel ve dijital dünya arasındaki köprü olmayı hedefleyen XHouse, misyonuna bağlı olarak ilk dijital sanat koleksiyonunu fiziksel dünyada, Bodrum’da hayata geçiriyor. “Elastic Waves”, dijital dünyadaki NFT’lerin fiziksel dünyamızda nasıl yer aldığını görmek isteyenler için doğru adres olarak tanımlanıyor.

XHouse bünyesinde çıkarılacak ilk NFT koleksiyonu BeeMel’e ait “Elastic Waves” koleksiyonu olacak. 1234 parçadan oluşan dijital sanat koleksiyonunun her parçası el yapımı.

XHouse, BeeMel imzalı Elastic Waves koleksiyonunun lansmanını 5-6-7 Ağustos’ta Seba Mare’de gerçekleştirecek. Lansman etkinliğinin küratörlüğünü Zeynep Arınç üstlenmiş durumda. Bodrum’da gerçekleşecek fiziksel lansman sonrasında, dijital lansman ile devam edecek olan etkinlik, dünyanın ilk fiziksel NFT lansmanı unvanını taşıyor olacak.

Eserler nasıl NFT haline geliyor?

Uzun bir sürecin birçok aşaması sonucunda ortaya çıkan eserlerin üretimi jel baskı ile fiziksel ortamda başlıyor. Baskıların dijital ortama aktarılmasının ardından eserler yapıbozuma uğratılıp yeniden inşa ediliyor. Son olarak da NFT haline getiriliyor.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler