1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Yeni nesil teknoloji ve sürdürülebilirlik temalı iki yeni fon

Yeni nesil teknoloji ve sürdürülebilirlik temalı iki yeni fon

Inveo Portföy, yatırım fonu ailesine iki yatırım fonu daha ekledi. Fonlar, yeni nesil teknoloji ve sürdürülebilirlik (ESG) temalarına yatırım yapıyor. Inveo Portföy Genel Müdürü Halim Çun “Dünyanın geleceğine yatırım, çocuklarımızın geleceğine yatırım yap

Yeni nesil teknoloji ve sürdürülebilirlik temalı iki yeni fon

Yatırım fon pazarında sayısı her geçen gün artan tematik fonlara dikkat çeken Inveo Portföy Genel Müdürü Halim Çun, tasarruf sahiplerine alternatif oluşturmanın yanı sıra aynı temadaki birden çok yatırım fonunu tek bir fonda toplayarak yatırımcıları hem seçip yapmak hem de birden çok fonun performansını ayrı ayrı takip etme zorluğundan kurtarmayı amaçladıklarını söyledi.

Bu doğrultuda Inveo Portföy Dönüştürücü Teknolojiler ve Inveo Portföy ESG Sürdürülebilirlik Fon Sepeti Fonu olmak üzere iki yeni ürünü Inveo Portföy fon ailesine eklediklerini belirten Çun, orta-uzun vadede birikimlerini bu temalar kapsamındaki sektörlerde faaliyette bulunan yurt dışıve yurt içindeki öncü şirketlerde değerlendirmek isteyen yatırımcılar için bir fırsat olduğunu ifade etti.

Halim Çun, sektörde her alanda öncü olma hedefiyle çalıştıklarını, modern portföy yönetimiyle getiri performansında fark yaratırken yeni finansal teknolojiler aracılığı ile de daha çok sayıda yatırımcıya ulaşmayı hedeflediklerini ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler